U Dental Centru 4Smile vlada veliko uzbuđenje, došli smo do našeg stotog dentalnog bloga!! Sada ponosno možemo reći da je naša web stranica postala online priručnik za oralno zdravlje. Prošli smo već puno tema koje se tiču svih grana dentalne medicine, a još puno ih tek moramo proći!

Diana Šantić – voditeljica marketinga i odnosa s javnošću – Autor blogova


Naša voditeljica marketinga i odnosa s javnošću, Diana Šantić zaslužna je za naše blogove i slike koje živopisno prikazuju teme blogova! Iako smo odgovorili na puno pitanja naših pacijenata, dali puno savjeta i otkrili vam neke zanimljivosti, ne brinite, Diana i stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, imaju još puno zanimljivih tema koje ćete pročitati u sljedećim blogovima.

 

Kategorije blogova Dental Centra 4Smile

Kada posjetite našu web stranicu www.4smile.hr na naslovnoj stranici vidjet ćete zadnjih nekoliko blogova koje smo objavili, tj. Aktualne novosti.

Na našoj blog stranici, podijelili smo blogove u 3 kategorije kako biste se što lakše mogli snaći u slučaju pretraživanja:

 

1. Što, kako i zašto u stomatologiji u ovoj kategoriji bloga dajemo odgovore na vaša pitanja o dentalnoj stomatologiji, uslugama i procedurama zahvata u stomatologiji. ŠTO nešto znači, KAKO se izvode neki zahvati i koji je proces oporavka, ZAŠTO se nešto događa i KAKO to prevenirati ili izliječiti.

 

2. Upute i savjeti u stomatologiji – ova kategorija posvećena je savjetima našeg doktora Antolkovića te uputama kako se ponašati prije i nakon određenih zahvata

 

3. Zanimljivosti u stomatologiji – je ležernija kategorija bloga u kojoj istražujemo svijet usta, zubiju, društvenih odgovornosti te vas upoznajemo s našim radom i timom.

 

Najpopularniji blogovi Dental Centra 4Smile – LISTA TOP 10

Navest ćemo 10 napopularnijih blogova Dental Centra 4Smile koje ste najviše čitali tijekom ovih 2 i pol godine koje smo proveli s vama:

  1. ZUBNE LJUSKICE – SINONIM ZA SAVRŠEN PRIRODNI OSMIJEH!

 

2. ZUBNI IMPLANTATI MOGUĆE KOMPLIKACIJE, KOJI SU NAJBOLJI, ISKUSTVA?

 

3. NAPUKNUT ILI SLOMLJEN ZUB – MOŽE LI SE SPASITI?

 

4. PRIKAZ SLUČAJA – ZUBNA PROTEZA NA IMPLANTATIMA

5. RAZLIKA IZMEĐU KERAMIČKIH ZUBNIH LJUSKICA I “NAVLAKA”- ZUBNIH KRUNICA

 

6. BOLEST KOJA DOKAZANO NAJVIŠE NAPADA POSLIJE 30-TE GODINE ŽIVOTA

 

7. FIKSNI RAD NA 6 IMPLANTATA – NAJBOLJE RJEŠENJE ZA BEZUBU ČELJUST

 

8. ZAŠTO IMAMO KRIVE ZUBE?

 

9. KAKO SE LIJEČI GRANULOM I ŠTO JE TO APIKOTOMIJA?

 

10. STOMATOLOG U ZAGREBU KOJI RAZBIJA MITOVE – 4SMILE

Zahvala čitateljima bloga Dental Centra

 

Naši blogovi ne bi imali toliko značenje da nema vas, naših dragih pacijenata, čitatelja i pratitelja! Hvala vam što svojim klikanjem, čitanjem, lajkanjem i komentiranjem dajete značaj našem sadržaju. Time potičete našu motivaciju da vas i dalje učimo i upoznajemo sa svijetom oralnog zdravlja. Proslavimo zajedno naš 100-ti blog i veselimo se svakom sljedećem!

Hvala od ❤️ i veliki pozdrav od tima Dental Centra 4Smile.

Vole vas Ivan, Ana, Doris i Diana!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.