UNESITE POJAM

Vrste implanto-protetskih radova

Wherever you are the smile is always in style!

Vrste zahvata u implantologiji

Odluka o vrsti implanto-protetskog zahvata prije svega uvelike ovisi o tome nedostaje li jedan ili više zubi, zatim o godištu pacijenta i njegovom psihofizičkom zdravlju.

Nedostaje vam jedan zub?

Dentalni implantat je idealno rješenje u suvremenoj dentalnoj medici. Postoji mogućnost imedijatne i odgođene implantacije.

1. Imedijatna implantacija i imedijatno postavljanje krunice

Najčešći zahvat koji se prakticira kod trauma i vađenja zubi u prednjem segmentu te pacijenata koji imaju dovoljan volumen koštanog tkiva.

Ukoliko je kost dovoljno zdrava i čvrsta, u istoj posjeti kada vadimo zub, možemo postaviti implantat i izraditi privremenu krunicu imedijatna implantacija i opterećenje.

Konačnom protetskom rješenju koje će zamjeniti privremenu krunicu pristupamo kroz 2-3 mjeseca, ovisno o biološkim faktorima.

2. Odgođena implantacija

Ukoliko pacijent nema uvjete za ugradnju odmah nakon vađenja, onda mora proći minimalno 2 mjeseca kako bismo kosti omogućili da se regenerira prije zahvata ugradnje implantata.

Ugradnja implantata znatno je bolje rješenje kada nedostaje samo jedan zub, za razliku od sanacije nedostatka mostom.

Izrada nadogradnje i krunice na implantatu procesi su koje dogovaramo s pacijentom ovisno o situaciji.

Razlika između imedijatnog i konvencionalnog

Poziv sigurno manje boli od zubi, a pregled je besplatan.

Naručite se odmah

Nedostaje vam više zubi?

Kada postoji nedostatak većeg broja zubi implantati se pozicioniraju kao nosači mosta, te takav rad služi kao izvrsno funkcionalno i estetsko rješenje.

Najčešći protokol kod nedostatka više zubi je sljedeći:

Mostovi na implantatima mogu biti:

Uvijeni vijcima u implantate

Cementirani na nadogradnjama

fiksni rad

Zašto odabrati Team 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se sa najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje, vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
POSEBNE PONUDE