UNESITE POJAM

Augmentacija kosti

Najčešći razlozi nedovoljnog volumena kosti su rani gubitak zubi, nošenje zubnih proteza te komplikacije prilikom vađenja zubi.

GBR - Vođena regeneracija kosti

Vrlo često određeni pacijenti nemaju dovoljan volumen kosti da bi ugradnja implantata bila zadovoljavajuća.

Da bi se dentalni implantat mogao ugraditi u kost potrebna je određena širina i visina grebena gornje ili donje čeljusti.

Kod pojedinih slučajeva odmah pri vađenju postavljamo umjetnu kost u ekstrakcijsku ranu i povećavamo potencijalni volumen kosti.

Za takve postupke koristimo umjetnu kost, dijelove vlastite kosti i najčešće krvnu plazmu (PRGF).

Poziv sigurno manje boli od zubi, a pregled je besplatan.

Naručite se odmah.

PRGF - Upotreba krvne plazme bogaćene faktorima rasta

Ova tehnologija bazira se na formulaciji i korištenju pacijentovih vlastitih stanica s biološkom aktivnošću, faktorima rasta i fibrinskim biomaterijalom za stimulaciju, ubrzanje cijeljenja i regeneracije tkiva.

Potencijal ove tehnologije proizlazi iz globalnog efekta faktora rasta iz trombocita koji utječu na niz bioloških procesa koji pospješuju migraciju, rast i morfogenezu stanica. Također, na mjestu primjene ubrzavaju proces stvaranja biorazgradivog fibrinskog matriksa koji služi kao privremeni ‘kalup’ za poticanje regeneracije tkiva.

Zašto odabrati Team 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se sa najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje, vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
POSEBNE PONUDE