SVE USLUGE ORALNE KIRURGIJE U ZAGREBU NA JEDNOM MJESTU.

Ne morate krenuti nigdje drugdje jer na istom mjestu vršimo sve zahvate oralne kirurgije.

Svaki zahvat prokomentiramo s našim pacijentima jer ključno je znati što Vam se događa u usnoj šupljini te na koji način navedenu situaciju možemo ukloniti.

ORALNO KIRURŠKI ZAHVATI

Sve što Vam treba – na jednom mjestu.

IMPLANTOLOGIJA

U modernoj dentalnoj medicini nakon gubitka jednog ili više zubi nemoguće je zamisliti kvalitetno protetsko rješenje bez dentalnih implantata, a mi u Dentalnom Centru 4Smile izvodimo to brzo, bezbolno i kvalitetno.

AUGMENTACIJA KOSTI

Stomatološka protetika je najljepša grana dentalne medicine, njome mijenjamo fizionomiju, izgled lica te funkcionalnost usne šupljine. U Dentalnom Centru 4Smile zubne krunice, zubni mostovi, ljuskice i proteze naša su svakodnevnica.

SINUS LIFT

Korak prema savršenom osmijehu i vrhunskoj estetici je u Vašem Dental Centru 4Smile. Uz stručan tim naših stomatologa samo ste korak do holivudskog osmijeha, a uz pomno planiranje pronaći ćemo savršeno rješenje i za Vas.

ALVEOTOMIJA
VAĐENJE ZUBI

Ordinacija Dental Centar 4Smile posjeduje najmoderniji digitalni rendgen Carestream – niskofrekventni rendgen sa vrlo kratkom ekspozicijom i malim zračenjem, uz RVG senzor za digitalni prijenos slike na računalo.

EXTRAKCIJA
ZUBA

U Dentalnom Centru 4Smile vršimo sve zahvate oralne kirurgije, a oni obuhvaćaju implantologiju, augmentaciju zubne kosti, sinus lift (podizanje sinusa), vađenje zubi i zubnih korijena, resekciju korijena zuba itd.

APIKOTOMIJA / RESEKCIJA KORIJENA ZUBA

Zdravlje parodonta ovisi o mnogobrojnim faktorima koji se kontroliraju u korelaciji doktora i pacijenta, a najvažniji faktori koji utječu na zdravlje su zubni kamenac, oralna higijena, dijabetes i pušenje.

Zašto odabrati tim 4Smile

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.