HIJALURONSKI FILERI – POMLAĐIVANJE LICA

Hijaluronski fileri su fiziološki djelovi strukture kože koji se gube starenjem. Služe pomlađivanju volumena i elastičnosti lica.

Hijaluronski fileri su namijenjeni tretiranju svih segmenata na licu pacijenta.

Sa starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga, a uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, lice gubi na volumenu i koža postaje umorna i bez sjaja.

Primjenom hijalurona postižemo popunjavanje bora, ali ono što je možda najbitnije je da vraćamo izgubljeni tonus kože koji se s godinama gubi.

Mnoge studije su pokazale da fileri pozitivno utječu na regeneraciju kože i stvaranje novog kolagena.

Tretiranjem određenih dijelova lica posebnim tehnikama zapravo se postiže efekt liftinga lica.

Hijaluronskim filerom se može tretirati područje oko očiju, čelo, obrazi, nazolabijalne bore (od nosa prema usnicama), mogu se koristiti za povećanje usana, popunjavanje obraza, naglašavanje izgubljene linije brade, podizanje kutova usana te korigiranje kontura donjeg dijela lica.

IZDVOJENO IZ BLOGA

OSIM VJENČANICE, ZNATE LI KOJI JE NAJVAŽNIJI DETALJ NA VJENČANJU?

Hijaluronski fileri, Izbjeljivanje zubi, Novosti, Upute i savjeti u stomatologiji, Zubne ljuskice|

Osim vjenčanice, znate li koji je najvažniji detalj na vjenčanju? Sezona vjenčanja je na vratima! Između pronalaženja savršenog mjesta, odabira vjenčanice iz snova i odabira savršenih cvjetnih aranžmana, planiranje vjenčanja nije jednostavno. Zapravo, može ...

ZATEZANJE LICA, HIJALURONSKI FILERI I IZBJELJIVANJE ZUBI – 4BEAUTY PAKETI

Hijaluronski fileri, Izbjeljivanje zubi, Novosti, Što, kako i zašto u stomatologiji|

U 4Beauty pakete uvrstili smo tretmane zatezanja lica, hijaluronskim filerima i izbjeljivanje zubi. Područje estetske stomatologije obično uključuje više postupaka koji su dio i drugih stomatoloških disciplina, kao što su protetska ili konzervativna stomatologija, svi imaju jednu misiju – dati pacijentima ...

Zašto odabrati tim 4Smile

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.