UNESITE POJAM

All on 4/6

Wherever you are the smile is always in style!

All on 4 ili All on 6 - popularno rješenje za bezubu čeljust

U slučajevima potpune bezubosti All on 4 ili All on 6 je vrlo popularan način rješavanja problema.Preduvjet za rad je vrlo dobra kvaliteta i volumen kosti.

Kod izvedbe ovakvog rada preduvjet je vrlo dobra kvaliteta i volumen kosti kako bismo imali predvidljiv rezultat.

Sam koncept ugradnje temelji se na imedijatnom opterećenju ugrađenih implantata – Imedijatno opterećenje – izrada protetskog rada odmah po ugradnji

Zanimljivo je da kod All–on-4 koncepta bezubi pacijenti mogu dobiti privremeni protetski rad fiksiran na vijcima kroz 24-72 sata.

Nakon perioda oseointegracije rad se može zamjeniti konačnim protetskim  radom izrađenim  od metal keramike ili cirkon keramike.

Prednosti:

  • Pacijent iz ordinacije izlazi sa zubima kroz 24-72 sata od kirurškog zahvata
  • Nema augmentacije kosti (sinus lifta)
  • Nema čekanja za oseointegraciju augmentirane kosti

Zašto odabrati Tim 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se s najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje Vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
POSEBNE PONUDE