UNESITE POJAM

Planiranje implanto-protetske terapije

Wherever you are the smile is always in style!

PLANIRANJE IMPLANTO-PROTETSKE TERAPIJE

Prije izrade samog plana implanto - protetske terapije vrlo je važno odraditi pravilnu dijagnostiku, upoznati razloge gubitka zuba te opće psihofizičko zdravlje pacijenta

Planiranje terapije implantatima

S obzirom na to da je svaki pacijent individua za sebe i da mogućnosti izrade plana terapije ovise o pacijentovoj dobi, preostaloj kosti u čeljustima, razlogu gubitka zubi i sistemskih oboljenja; shodno tome prakticiramo personalizirani pristup pacijentu.

U našem timu planiranje implanto–protetske terapije izvodi se na temelju kliničkog pregleda pacijenta, panoramske snimke čeljusti te CBCT (3D)  snimke čeljusti.

Pomoću tih parametara kirurg izrazito precizno može vidjeti stanje kosti i količinu kosti koja je potrebna za određeni postupak.

Kod takve izrade plana terapije sama terapija teče po predviđenom protokolu i nema odstupanja od nje.

VLOG – KAKO SE PRIPREMITI ZAIMPLANTOLOŠKI ZAHVAT?

Saznajte kako se pripremiti za implantološki zahvat. Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković odgovorio je na pitanja koja najčešće postavljaju pacijenti prije nego se odluče na ugradnju zubnih implantata. Odgovore koji vas zanimaju potražite na određenoj minutaži videa ili po preporuci Dental Centra 4Smile pogledajte cijeli video i infomirajte se kako bi bili spremni na sve što vas očekuje prije i poslije ugradnje zubnih implantata.

Zašto odabrati Tim 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se s najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje Vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
POSEBNE PONUDE