Planiranje implanto - protetske terapije - 4Smile

UNESITE POJAM

Planiranje implanto-protetske terapije

Wherever you are the smile is always in style!

PLANIRANJE IMPLANTO-PROTETSKE TERAPIJE

Prije izrade samog plana implanto - protetske terapije vrlo je važno odraditi pravilnu dijagnostiku, upoznati razloge gubitka zuba te opće psihofizičko zdravlje pacijenta

Planiranje terapije implantatima

S obzirom na to da je svaki pacijent individua za sebe i da mogućnosti izrade plana terapije ovise o pacijentovoj dobi, preostaloj kosti u čeljustima, razlogu gubitka zubi i sistemskih oboljenja; shodno tome prakticiramo personalizirani pristup pacijentu.

U našem timu planiranje implanto–protetske terapije izvodi se na temelju kliničkog pregleda pacijenta, panoramske snimke čeljusti te CBCT (3D)  snimke čeljusti.

Pomoću tih parametara kirurg izrazito precizno može vidjeti stanje kosti i količinu kosti koja je potrebna za određeni postupak.

Kod takve izrade plana terapije sama terapija teče po predviđenom protokolu i nema odstupanja od nje.

Zašto odabrati Tim 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se s najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje Vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile