UNESITE POJAM

Za nove pacijente

Wherever you are the smile is always in style!

Dental Centar 4Smile Vam želi dobrodošlicu.

U Dental centru 4smile dobiti ćete najbolja stomatološka rješenja, a za nove pacijente prvi stomatološki pregled se ne naplaćuje.

S obzirom na to da ste na našoj stranici vjerojatno ste već čuli da našim pacijentima pružamo najbolja stomatološka rješenja, potporu liječnika, individualan pristup, edukaciju o oralnoj higijeni, visokokvalitetne materijale i jamstvo na implantološke i protetske radove.

Naša osnovna briga je pružiti Vam najbolju moguću uslugu te Vam osigurati savršeni osmijeh. Dat ćemo sve od sebe kako bi svaki Vaš posjet Dental centru 4Smile bio što ugodniji.

Prvi stomatološki pregled ne naplaćujemo.

Svakom pacijentu nakon prvog pregleda doktor individualno detaljno objasni plan terapije, prema kojemu administrativni djelatnik izrađuje financijski predračun koji je prilagodljiv individualnim željama i mogućnostima. Opsežnije rekonstruktivne zahvate, kao i ortodontsku terapiju, moguće je platiti u više rata, prema dogovoru.

Načini plaćanja

Našim klijentima nudimo razne mogućnosti plaćanja. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Visa, MasterCard, American Express.

Također prihvaćamo potrošačke kredite Privredne banke Zagreb odnosno American Express.  Erste-Steiermarkische Bank – Diners.

Kartica Minimalni ukupni iznos Broj rata Kamate
American Express 1.000,00 kn 2-12 BEZ KAMATA
American Express potrošački kredit 1.000,00 kn 24-60 7,75%
Privredna banka Zagreb Maestro, Visa 1.000,00 kn 2-12 5,68%
Erste-Steiermarkische Bank - Diners 1.000,00 kn 2-24 BEZ KAMATA
Erste-Steiermarkische Bank - Diners 1.000,00 kn 2-36 BEZ KAMATA

Kontaktirajte nas

Mi stvaramo osmijeh, a sve kreće od besplatnog pregleda 🙂
  *Sve podatke koje nam ostavljate putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti.

  NAPOMENA:
  Obročno plaćanje moguće je jedino karticama izdanim u Republici Hrvatskoj.
  Na plaćanje gotovinom odobravamo -10% popusta.

  Zašto odabrati Team 4smile?

  Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

  Imamo znanje

  Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

  Posjedujemo iskustvo

  Kroz dugi niz godina susreli smo se sa najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

  Koristimo najmodernije tehnologije

  Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje, vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

  Znamo ime svakog našeg pacijenta

  Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

  Brzi smo i učinkoviti

  Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

  Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
  POSEBNE PONUDE