UNESITE POJAM

Mobilne proteze

Wherever you are the smile is always in style!

Totalne proteze

Najjednostavniji način rješavanja problema bezube čeljusti.

Totalne/mobilne proteze izrađuju se za pojedinu čeljust kod potpune ili djelomične bezubostiSastoje se od baze proteze na kojoj su postavljeni zubi. Proteze leže direktno na gingivi koja prekriva kost.

Najčešće koriste pacijentima kao privremeni radovi.

Ukoliko pojedini pacijenti nemaju uvjete za implantološku terapiju idealno rješenje njihove bezubosti su proteze.

Proteze također mogu biti izrazito ugodne za nošenje i ne moraju imati pokriveno nepce, ukoliko su poduprte implantatima i retencijskim elementima na implantatima. Više o implantologiji pročitajte ovdje.

Zašto odabrati Team 4smile?

Dovoljno je razloga, a najvažnija je samo jedna šansa.

Imamo znanje

Naš tim stalni je gost velikih kongresa i simpozija dentalne medicine u Hrvatkoj i svijetu. Razmjena znanja i konstantno ulaganje u edukaciju jedini je put prema uspjehu i prema najkvalitetnijoj usluzi.

Posjedujemo iskustvo

Kroz dugi niz godina susreli smo se sa najraznovrsnijim stomatološkim slučajevima te nam ništa ne predstavlja problem koji ne možemo riješiti u kratkom vremenskom roku.

Koristimo najmodernije tehnologije

Bez suvremene opreme nema kvalitetnih rezultata, a uz najsuvremeniju aparaturu i precizno rukovanje, vaši zubi nikad neće biti sigurniji kao u Dental centru 4smile.

Znamo ime svakog našeg pacijenta

Iza nas stoji veliki popis inozemnih i lokalnih pacijenata s kojima smo svakodnevno u kontaktu. Povjerenje je nešto što se ne može kupiti preko noći.

Brzi smo i učinkoviti

Svjesni smo problema današnjice – nedostatak vremena i pregršt obaveza. S tim u vezi, maksimalno smo fleksibilni i dostupni vama 24/7.

Najbolji stomatolog u Zagrebu-Ivan Antolković - 4Smile
POSEBNE PONUDE