Svake godine u božićno vrijeme svi želimo svoje prijatelje i obitelj počastiti poklonom za koji znamo da će ga čuvati i pamtiti. Međutim, to je ponekad lakše reći nego učiniti! Svi smo prezauzeti uoči svečanog razdoblja i može biti teško izdvojiti dovoljno vremena za potragu za idealnim poklonom. Ali što ako postoji božićni poklon čiji rezultat je vidljiv još mjesecima nakon 25. prosinca?

Da, postoji! To su suvremeni tretmani za njegu lica i osmijeha u Dental Centru 4Smile!

TRETMAN HIJALURONSKIM FILERIMA

Hijaluronski fileri sjajan su božićni poklon, mogu pomoći promijeniti izgled i povećati Vaše samopouzdanje. Sve više žena koristi hijaluronske filere kako bi povećale volumen svojih usta, smanjile dubinu bora i vratile elastičnost kože. Hijaluron je sastavni dio kože koji s godinama gubi svoj intenzitet te koža postaje sklonija borama i gubitku volumena.

To se može nadoknaditi tretmanom hijaluronskih filera u jednom do dva dolaska kod doktora Ivana Antolkovića

TRETMAN ZATEZANJA LICA – BABY BOTOX

Svi volimo u Novu godinu unijeti neki novi dio sebe te odbaciti ono loše; tretmani poput botoxa i hijaluronskih filera mogu učiniti čuda za samopouzdanje, nešto na što ne možete staviti cijenu.

Učinci botoxa traju od 6 do čak 12 mjeseci – koje je bolje vrijeme da voljenoj osobi poklonite nešto zbog čega će se tijekom cijele godine osjećati kao milijun dolara?

Nakon užurbane blagdanske sezone i prosinačke gužve, botox može pomladiti kožu i vratiti njezin prirodni sjaj zaglađivanjem bora.

Botox je minimalno invazivni tretman koji traje do 30 minuta. I ne brinite, jer ovog Božića odabranog primatelja nećete podvrgavati nikakvom razdoblju oporavka ili kirurškom liječenju! Tretman botoxom nije kirurški, uključuje minimalnu nelagodu i pacijenti mogu nastaviti svoj dan čim izađu iz Dental Centra 4Smile.

Ukoliko se neka vama bliska osoba često žali da joj lice izgleda umorno što god da napravi, baby botox tretman izbrisat će taj umor i vratiti licu život u samo jednom posjetu Dental Centru 4Smile!

IZBJELJIVANJE ZUBI

Na početku svake godine mnogi od nas sebi postavljaju ciljeve i odluke jer žele započeti ispočetka i napraviti neka poboljšanja u svom životu. Ako ste Vi ili voljena osoba tijekom posljednje godine lagano zapustili zdravlje zuba, izbjeljivanje zuba može pružiti prijeko potrebnu dozu samopouzdanja kako bi nova godina mogla biti početak zdravije budućnosti.

Mnogi ljudi izbjeljivanje zubi smatraju isključivo estetskim tretmanom, iako ono može donijeti velike zdravstvene koristi za usnu šupljinu, mijenjajući način vaše oralne higijene. Zašto?

Možda ste na zubima nagomilali naslage plaka i kamenca, što je znak loše oralne higijene i lošeg četkanja. Prije nego što stomatolog provede fazu izbjeljivanja, ove površinske mrlje morat će ukloniti profesionalnim čišćenjem zubnog kamenca. Potpuno uklanjajući sve mrlje i nakon toga izbjeljujući zube, dajete si priliku da u osnovi ‘resetirate’ svoj osmijeh i da on napokon sjaji u punoj bjelini!

Mnogi naši pacijenti dolaze nam s vrlo malo samopouzdanja zbog žute boje i umrljanih zuba. Poklonite izbjeljivanje zubi i pomozite nekome koga volite vratiti samopouzdanje i želju za osmijehom!

*Prilikom preračunavanja valuta korišten je fiksni tečaj konverzije s izvora FINA, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.