vi vole meme. Oni su smiješni. Privlačani. Kreativni. I vrlo uočljivi. Smatrali smo da bi bilo zabavno opisati jedan dan u stomatološkoj ordinaciji u Zagrebu. 5 smiješnih zubnih memea kako biste se dobro nasmijali i nešto naučili. Ako ste naišli na bilo kakve smiješne memee ili gif-ove vezane uz stomatologiju, objavite ih u komentarima ovog bloga na našoj Facebook stranici Dental centar 4Smile.

 

Pacijente često uhvati panika kada se tijekom tretmana nakupi malo sline u ustima jer se sisaljka malo pomakla ili je dentalna asistentica na trenutak morala odstupiti od stomatološkog stolca. Iako taj trenutak djeluje kao cijela vječnost, ne brinite, nećete se zato ugušiti. Sisaljka je zapravo prisutna kako bi, stomatologu, područje na kojem radi bilo čisto i kako ne bi bilo u kontaktu s bakterijama u slini. U takvim slučajevima, ako se samo malo potrudite, vidjet ćete da i dalje možete sami progutati vlastitu slinu. Nema mjesta za paniku ?

Ono što je najvažnije shvatiti jest da stomatolog nije tu da osuđuje nego da liječi i pomaže. Iako ste zanemarili svoje oralno zdravlje, kada dođe onaj trenutak da ste se osvijestili ili vas je situacija na to natjerala, ne dozvolite da u tom trenutku pobijedi strah! Svi znamo onu izreku: “Bolje ikad nego nikad”! Naručite se kod svog stomatologa u Zagrebu i riješite problem.

Je li ikad kasno za posjetu kod stomatologa pročitajte u našem blogu KADA JE PREKASNO ZA ODLAZAK KOD ZUBARA?

Bruksizam je sve češći problem u modernom društvu. Ubrzan i stresan život odražava se i na naše zube. Mnogi ljudi nisu svjesni da po noći, dok spavaju, škripe zubima te da to “škripanje” zapravo troši njihove zube. Ukoliko primjetite da su se vaši zubi odjednom počeli trošiti više nego inače, velika vjerovatnost je da patite od bruksizma. Poslušajte svog stomatologa u Zagrebu, počnite koristiti zaštitnu udlagu i ne dozvolite da stres ostavi trag na vašim zubima.

Nikome nije ugodno priznati da ponekad zanemaruje svoju oralnu higijenu. Međutim morate biti svjesni da vaši zubi i zubno meso ne znaju lagati. To što će vam stomatolog prigovoriti da bi trebali češće i bolje održavati oralnu higijenu nije zato što vas “ne voli” nego upravo suprotno, želi da vaši zubi i zubno meso što duže budu zdravi i lijepi ❤️

Koliko god netko ne voli ići kod zubara, mora priznati da je onaj osjećaj kad sve završi (kada su svi zubi izliječeni i kada stomatolog obavi profesionalno čišćenje kamenca) SAVRŠEN!

Zdravi, lijepi zubi uvelike utječu na naše samopouzdanje te pomažu da se osjećamo bolje!

 

Nadamo se da su vas naši memei nasmijali, ali isto tako i osvjestili ??

 

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.