Kada je prekasno za odlazak kod zubara? – U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile odgovaramo na jedno od najčešće postavljenih pitanja. Budimo iskreni većini ljudi dogodi se da odgode odlazak stomatologu na neko vrijeme. Neki čak izbjegavaju odlazak kod stomatologa godinama. Svako ima svoje razloge, najčešći razlog je strah: strah od boli i strah od troškova.

Stomatološke usluge same po sebi nisu toliko skupe, koliko su skupe posljedice dugogodišnjeg zanemarivanja oralnog zdravlja.

Kada prođe određeno vrijeme, zubi počinju pozivati u pomoć! Počinjete osjećati, pa čak i vidjeti da vaši zubi nisu u dobrom stanju. Naslage i nakupljanje zubnog kamenca, zubobolje, osjetljivost na toplo i hladno, krvarenje desni, duboke, tamne mrlje, možda čak i labavi, jasno propadajući zubi. U svakom slučaju, kad dođete do ove točke, vjerojatno se pitate – je li prekasno za odlazak kod zubara?

Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, poručuje:

Nikada nije kasno za potražiti pomoć stomatologa! Bez obzira koliko ste stari, u kakvom su stanju vaši zubi ili koliko dugo izbjegavate odlazak stomatologu, uvijek postoji nešto što možemo učiniti da vam pomognemo. Čak i ako vam nedostaju svi zubi, još uvijek možemo pomoći u vraćanju vašeg oralnog zdravlja, osmijeha i kvalitete života.

Najvažnija stavka cijelog procesa je ODLUKA, da se napokon naručite kod svog stomatologa u Zagrebu. U Dental Centru 4Smile, vaše potrebe su na prvom mjestu. Strah od boli rješavamo dobrom komunikacijom, samom pripremom i ono najvažnije sve se radi pod anestezijom. Strah od troškova rješava se prilagodljivim planiranjem terapije i raznim mogućnostima plaćanja. 

Zašto je važno ohrabriti se i naručiti na besplatni pregled kod stomatologa u Zagrebu?

Dijagnoza i rano liječenje bilo kakvih problema

Doktor Ivan Antolković može otkriti propadanje zuba, bolesti desni, čak i simptome koji utječu i na cjelokupno zdravlje prije nego postanu ozbiljni. Preventivna skrb je doista najbolji lijek kada je u pitanju vaš osmijeh. Redovnim posjetama kod stomatologa u Zagrebu, Ivana Antolkovića situacija u vašim ustima biti će pod kontrolom te će se moći na vrijeme spriječiti bilo kakvi upalni procesi i bolesti desni. Time ćete si osigurati i zdravlje i uštedu. Doktor Ivan, osim redovne kontrole, savjetuje čišćenje kamenca i pjeskarenje, te po preporuci panoramski snimak zuba.

Jedan od razloga zašto izbjegavamo odlazak stomatologu je strah od troškova. Što duže čekate i prepuštate zube situaciji, terapija će biti zahtjevnija i skuplja.

Kad je zdravlje u pitanju, nema mjesta za sram

U Dental Centru 4Smile vaše potrebe su na prvom mjestu, tako da to stvarno mislimo kad kažemo da se ne ustručavate postaviti nam bilo kakva pitanja! Nudimo sve, od jednostavnih ispuna do kompletnih usluga za rehabilitaciju usta. U dugogodišnjem iskustvu susreli smo se s različitim slučajevima i ne bojimo se uloviti u koštac ni s najtežima. U Dental Centru 4Smile nema mjesta za osuđivanje, zdravlje je na prvom mjestu. Nakon postavljene dijagnoze, prilagodit ćemo sve za vas i vašu obitelji kako bismo vam pružili zdrav i blistav osmijeh koji zaslužujete.

Iako nikad nije kasno, dosta je čekanja. Vrijeme je da vaš osmijeh ozdravi i pokaže se u punom sjaju!

Nazovite danas i zakažite besplatni pregled u Dental Centru 4Smile.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.