UNESITE POJAM

Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima

Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima

Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima

Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima – Lijepe i mladenačke usne ističu se punoćom, mekoćom i senzualnošću. Međutim, nisu svi rođeni s takvim usnama i za njih postoji tretman povećanja i oblikovanja usana hijaluronskim filerima prirodnog podrijetla. Uspješno popunjavaju, oblikuju i dodaju volumen usnama kako bi postigli željeni izgled.

No to nije sve, osim vrhunskog hijalurona da bi usne izgledale onako kako vi to želite potrebno je iskustvo, vještina i smisao za estetiku doktora koji izvodi tretman povećanja i modeliranja usana. U Dental Centru 4Smile, Ivan Antolković, doktor dentalne medicine 2017. godine položio je napredni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica, Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora u Zagrebu.

diploma za hijaluronske filere - Ivan Antolković. DMD

Zašto se usne povećavaju hijaluronom?

U Dental Centru 4Smile koristimo hijaluronske filere za oblikovanje, konturiranje i popunjavanje usana, kao i dodavanje volumena iz više razloga:

  • hijaluron je prirodnog porijekla,
  • efeket hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH,
  • tretman popunjavanja i oblikovanja usana hijaluronom kratko traje,
  • usne imaju prirodan izgled,
  • kratak period oporavka, nakon tretmana pacijent se brzo vraća svakodnevnim aktivnostima
povećanje-usana-hijaluronskim-filerima-4Smile

Povećanje usana hijaluronskim filerima – Ivan Antolković, DMD

 

Tko su idealni kandidati/kinje za povećanje usana hijaluronskim filerima?

Idealni kandidati/kinje za povećanje i oblikovanje usana su osobe sa tankim, asimetričnim usnama. Osobe koje najčešće imaju tanku gornju usnu ili osobe sa tankim „pušačkim“ borama oko usana.

U Dental Centru 4Smile prije nego što započnemo tretman povećanja usana, u razgovoru sa stomatologom u Zagrebu, Ivanom Antolkovićem, saznat ćete koja je opcija najbolja za vas u skladu sa vašim željama.

Na osnovi prvog besplatnog pregleda utvrđujemo stanje kože oko usana i samih usana, njihovu debljinu, širinu, rubove, uglove usana, simetriju, postojanje ožiljaka i tek onda određujemo vrstu hijaluronskih filera kao i količinu potrebnu za željeni rezultat.

Tretman povećanja i oblikovanja usana hijaluronskim filerima u Dental Centru 4Smile započinje tako što se područje oko usana i usne dobro očisti.

Kako bi tretman bio što ugodniji za pacijenata cijeli postupak izvodi se ultratankim iglama, a područje koje se obrađuje se anestezira lokalnom anestezijom (kao kod stomatoloških tretmana) ili anestetičkim kremama.

U Dental Centru 4Smile sam tretman traje oko 15-30 minuta i u potpunosti je bezbolan. Za vrijeme ubrizgavanja filera pacijenti i sami sudjeluju u kreiranju novog izgleda.

Nakon tretmana može se javiti otok ili crvenilo, ali sve je prolaznog karaktera. Otok traje po pravilu 2-3 dana.

     Kliknite i iskoristite naše 4Beauty pakete, uštedite i pročitajte kako sve možemo primijeniti hijaluronske filere u našem blogu  hijaluronski fileri, izbjeljivanje zubi – 4Beauty PAKETI

Naručite se na besplatni pregled i osvježite svoje usne, kožu i zube!

 

 

POSEBNE PONUDE