Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima – Lijepe i mladenačke usne ističu se punoćom, mekoćom i senzualnošću. Međutim, nisu svi rođeni s takvim usnama i za njih postoji tretman povećanja i oblikovanja usana hijaluronskim filerima prirodnog podrijetla. Uspješno popunjavaju, oblikuju i dodaju volumen usnama kako bi postigli željeni izgled.

No to nije sve, osim vrhunskog hijalurona da bi usne izgledale onako kako vi to želite potrebno je iskustvo, vještina i smisao za estetiku doktora koji izvodi tretman povećanja i modeliranja usana. U Dental Centru 4Smile, Ivan Antolković, doktor dentalne medicine 2017. godine položio je napredni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica, Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora u Zagrebu.

ZAŠTO SE USNE POVEĆAVAJU HIJALURONOM?

U Dental Centru 4Smile koristimo hijaluronske filere za oblikovanje, konturiranje i popunjavanje usana, kao i dodavanje volumena iz više razloga:

  • hijaluron je prirodnog porijekla,
  • efeket hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH,
  • tretman popunjavanja i oblikovanja usana hijaluronom kratko traje,
  • usne imaju prirodan izgled,
  • kratak period oporavka, nakon tretmana pacijent se brzo vraća svakodnevnim aktivnostima
TKO SU IDEALNI KANDIDATI/KINJE ZA POVEĆANJE USANA HIJALURONSKIM FILERIMA?

Idealni kandidati/kinje za povećanje i oblikovanje usana su osobe sa tankim, asimetričnim usnama. Osobe koje najčešće imaju tanku gornju usnu ili osobe sa tankim „pušačkim“ borama oko usana.

Dental Centru 4Smile prije nego što započnemo tretman povećanja usana, u razgovoru sa stomatologom u Zagrebu, Ivanom Antolkovićem, saznat ćete koja je opcija najbolja za vas u skladu sa vašim željama.

Na osnovi prvog besplatnog pregleda utvrđujemo stanje kože oko usana i samih usana, njihovu debljinu, širinu, rubove, uglove usana, simetriju, postojanje ožiljaka i tek onda određujemo vrstu hijaluronskih filera kao i količinu potrebnu za željeni rezultat.

Tretman povećanja i oblikovanja usana hijaluronskim filerima u Dental Centru 4Smile započinje tako što se područje oko usana i usne dobro očisti.

Kako bi tretman bio što ugodniji za pacijenata cijeli postupak izvodi se ultratankim iglama, a područje koje se obrađuje se anestezira lokalnom anestezijom (kao kod stomatoloških tretmana) ili anestetičkim kremama.

Dental Centru 4Smile sam tretman traje oko 15-30 minuta i u potpunosti je bezbolan. Za vrijeme ubrizgavanja filera pacijenti i sami sudjeluju u kreiranju novog izgleda.

Nakon tretmana može se javiti otok ili crvenilo, ali sve je prolaznog karaktera. Otok traje po pravilu 2-3 dana.

KLIKNITE I ISKORISTITE NAŠE 4BEAUTY PAKETE, UŠTEDITE I PROČITAJTE KAKO SVE MOŽEMO PRIMIJENITI HIJALURONSKE FILERE U NAŠEM BLOGU  HIJALURONSKI FILERI, IZBJELJIVANJE ZUBI – 4BEAUTY PAKETI

Naručite se na besplatni pregled i osvježite svoje usne, kožu i zube!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.