Naš pacijent iz Sjedinjenih Američkih Država odlučio je uštedjeti novce, a dobiti vrhunsku kvalitetu putovanjem u Hrvatsku.

Nakon pomnog istraživanja i dopisivanja s raznim stomatološkim ordinacijama u Hrvatskoj, izabrao je Dental Centar 4Smile i doktora Antolkovića.
Odradio je tretman ALL ON 6 i već nakon prve kratke posjete Hrvatskoj, vratio se kući sa fiksnim privremenim zubima u cijeloj čeljusti.
Nakon 6 mjeseci vratio se u Dental Centar 4Smile i nakon par dana dobio definitivni rad: prekrasne cirkon keramičke zube na zubnim implantatima.
Sretni smo što se naš rad prepoznaje i cijeni i izvan granica Republike Hrvatske.
Gospodin Torin odlučio je podijeliti svoje iskustvo u Dental Centru 4Smile preko našeg Youtube kanala.
U videu su omogućeni i titlovi na hrvatskom jeziku.
Osim videa, gospodin Torin napisao nam je predivnu Google preporuku gdje je isto opisao svoje iskustvo u Dental Centru 4Smile.
[fusion_testimonials design=”classic” navigation=”no” speed=”” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” textcolor=”” random=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_testimonial name=”Prijevod iskustva gospodina Torina u Dental Centru 4Smile” avatar=”male” image=”” image_id=”” image_border_radius=”” company=”Tory Torgersen” link=”” target=”_self”]

                                           (Nashville, TN – SAD) Borio sam se dugi niz godina s velikim stomatološkim problemima (brojna liječenja korijenskih kanala, mostovi i krunice), od kojih je većina propala tijekom vremena, ostavljajući me s malim brojem opcija. Zubari ovdje u Nashvilleu ponudili su rješenje bilo proteza ili All On 4 implantata. All On 4 postupak bio je izvan mog cjenovnog ranga od 55.000 dolara za Nobel Bio-Care implantate i cirkon keramičke zubne krunice. Ponudili su mi 10.000 dolara za proteze s dva implantata (gornje i donje) kako bih učvrstio protezu pomoću metode kopčanja. Pronašao sam All On 4 postupke za malo manje novca u drugim državama koristeći poznate marke implantata i akrilne zube, ali smatrao sam da bi korištenje najboljih komponenti bio pravi put na dugoročno. Počeo sam istraživati ​​dentalni turizam samo nekoliko mjeseci prije početka Covida – početkom 2020. Nakon istraživanja nekoliko zemalja, otkrio sam da Hrvatska ima odlične recenzije pacijenata koji tamo putuju iz cijele Europe, kao i iz Azije, SAD-a i Australije. Nakon provjere nekoliko poliklinika, došao sam do 2 poliklinike u Zagrebu, a jedna od njih je Dental Centar 4Smile. Odlučio sam se za dr. Ivana nakon brojnih e-mailova i pitanja koja sam postavljao. S njegovom opsežnom poviješću zubnih implantata i iskustvom prije otvaranja ordinacije, saznao sam da bi on bio najbolja opcija za mene. Temeljem moje specifične situacije i strukture kosti, odlučio sam ići na postupak All On 6 koristeći Straumann BLX zubne implantate i cirkonijeve lukove za moje konačne zube. Moj prvi posjet je bio vađenje zuba i ugradnja zubnih implantata, a dobio sam i privremene akrilne zube. Vratio sam se 6 mj. kasnije za moje trajne cirkon keramičke zube. Sveukupno, moje iskustvo je bilo ODLIČNO… Dr. Ivan i njegov tim bili su vrhunski. Njegov ured je vrhunski i nisam mogao tražiti bolje iskustvo. Putovanje u Hrvatsku bilo je prilično jeftino u usporedbi s drugim europskim destinacijama. Većina ljudi govori engleski i kretanje nije predstavljalo nikakav problem uz odličan javni prijevoz. Moj Airbnb apartman je bio 5 minuta hoda od ureda, što je ured pomogao dogovoriti. Preporučio bih da kontaktirate Dental Centar 4Smile ako ste u poziciji kao što sam ja bio – u kojoj želite vrhunsku stomatološku njegu, ali osiguranje i troškovi su previsoki.

Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Torinu na njegovom povjerenju i nadamo se da će njegovo iskustvo pomoći i ostalima koji su u potrazi za kvalitetnom stomatološkom uslugom u Europi i Hrvatskoj.

[/fusion_testimonial][/fusion_testimonials]

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.