upoznajte-stomatologicu-zubarku-miju-radic-dr-med-dent

Koliko god zvučalo nevjerojatno za iskustvo odlaska zubaru, u Dental Centru 4Smile možete računati na ugodno i bezbolno iskustvo zahvaljujući ljubaznosti našeg osoblja i stručnosti naših stomatologa. Uz poznatog predstavnika i vlasnika Dental Centra 4Smile – našeg hvaljenog doktora Ivana Antolkovića, osmijehe na lice vraća i još jedna heroina – doktorica Mia Radić!

U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile bolje upoznajte našu dragu doktoricu dentalne medicine Miju Radić i uvjerite se da upravo doktorica Mia može biti idealan partner na vašem putovanju prema savršenom osmijehu!

TKO JE DOKTORICA MIA I KAKO JE POSTALA ČLANICA TIMA?

Mlada doktorica Mia Radić je stalan i važan član tima Dental Centra 4Smile, a pridružila nam se 2020. godine.
Mia je još od školskih dana imala najveći interes za prirodna područja, a pred kraj srednje škole je razvila ljubav prema medicinskom području.

Upisom na Stomatološki fakultet u Zagrebu, Mijina ljubav prema stomatologiji je nastavila rasti te je još za vrijeme fakulteta kao studentski posao odabrala asistirati doktoru Ivanu Antolkoviću.
Nakon što je diplomirala 2018. godine, Mia svoj prvi stalni posao obnove osmijeha pronalazi u Sesvetama.
Ipak, kada je doktor Ivan Antolković otvorio novu ordinaciju s više prostora, Mia u listopadu 2020. dolazi raditi u Dental Centar 4Smile!

Tijekom godina rada kao stomatologica, doktorica Mia postala je u potpunosti sigurna da je posao stomatologa upravo to što je ispunjava i što voli, a kada smo je upitali zašto, odgovorila nam je “Najviše me fascinira suradnja s pacijentima jer je svaki osmijeh i svaki pacijent posebna priča, odnosno priča za sebe.”.

KAKVO ISKUSTVO MOGU OČEKIVATI KOD DOKTORICE MIJE?

Ukoliko pri obnovi zdravlja i funkcije zuba želite biti višestruko sigurni da vaš tretman neće biti nimalo bolan – doktorica Mia je idealan suputnik do vašeg novog osmijeha.

Stomatologinja Mia svoje nježne, ali i vrhunski stručne ruke, koristi u području protetike i konzervativne stomatologije, stoga s njom možete poći do zdravijeg i funkcionalnog osmijeha.
Zbog svoje izuzetne brižnosti u pristupu, doktorica Mia je odličan odabir i za naše najmlađe pacijente.

Za doktoricu Miju Radić, naši pacijenti imaju velike riječi hvale jer su njezine glavne kvalitete topla i vedra osobnost koja se zaista trudi povezati se s pacijentima i učiniti vaš tretman maksimalno ugodnim.

MIA RADIĆ dr.med.dent. – PRIJATELJ OSMIJEHA, ALI I PACIJENATA

Osim što je doktorica Mia prijateljica vašeg osmijeha, niti vama neće biti teško naći zajedničke teme za razgovor s njom. Vaš uobičajen termin kod stomatologa uz doktoricu Miju može biti opušten gotovo kao da ste došli posjetiti prijateljicu.
Cijeli 4Smile tim smatra da je doktorica Mia odlična suradnica, te u potpunosti razumijemo zašto ju pacijenti vole. Ona je pravi timski igrač koji voli raditi s drugima kako bi našim pacijentima pružio najbolji rezultat i iskustvo.

Doktorica Mia bi sebe opisala kao nasmijanu,veselu i vedru osobu koja voli raditi u timu, s čime se u potpunosti slažemo!
Mia je također osoba koja je uvijek željna novih znanja pa biste na nju mogli često naići na zanimljivim stručnim kongresima i tečajevima. Njezina želja za znanjem dokaz je njezine predanosti pružanju najkvalitetnije skrbi svojim pacijentima.

A kada doktorica Mia Radić nije zauzeta obnavljanjem osmijeha i samoobrazovanjem, Mia u svom privatnom životu ima slične hobije kao i mnogo pacijenata; voli pročitati dobru knjigu, pogledati dobar film ili seriju, podružiti se s obitelji i prijateljima, igrati društvene igre od kojih joj je najdraža maštovita igra Dixit, odraditi trening i otići na rolanje.

OSLONITE SE NA DOKTORICU MIU U TIMU 4SMILE

U Dental Centru 4Smile smo ponosni što je doktorica Mia dio našeg tima, jer znamo da će svaki pacijent biti u dobrim rukama, a njezina stručnost i pozitivan stav pacijentima svaki termin čine ugodnim iskustvom.

Bez dvojbe, osim na doktora Ivana Antolkovića, u Dental Centru 4Smile možete se osloniti i na doktoricu Miju Radić, koja će svojom stručnosti kvalitetno obnoviti vaš osmijeh, a toplinom i brižnošću u svom pristupu učiniti svaki vaš termin kod stomatologa ugodnim iskustvom.
I zato kontaktirajte Dental Centar 4Smile i krenite s doktoricom Mijom zajedno do osmijeha u Ordinaciji broj 2!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.