Team building – Kayaking na MrežniciTerraktiv  – ovaj tjedan opisat ćemo vam svoje iskustvo na team buildingu na prekrasnoj rijeci Mrežnici u organizaciji Terraktiva.

Od svih agencija koje rade kayaking na rijeci Mrežnici izabrali smo Terraktiv jer jedini rade individualne ture i manje grupe što nam je osiguralo bolji doživljaj i veću sigurnost.

Na samo 2 sata od Zagreba, u Primišlju, pored Slunja čekala nas je ekipa iz Terraktiva. Svi smo bili jako uzbuđeni, a djevojke pogotovo. Dočekao nas je nasmijani Matija – profesionalni vodič i vlasnik Terraktiva. Upoznao nas je s protokolom sigurnosti i opremom koja će nam biti potrebna na kayakingu. Svatko od nas dobio je neoprensko odijelo, prsluk, kacigu i neoprenske cipelice za vodu.

Tijekom vožnje u kombiju prema samom startu, Matija nam je ispričao što nas čeka na rijeci. Na svom putu dugačkom 64 kilometra, rijeka Mrežnica oblikovala je čak 93 sedrena slapa, od čega se 26 nalazi na njenom gornjem toku, gdje se odvija naša avantura s kajacima.

Doktor Ivan, kao pravi vođa, prvi se ohrabrio spustiti kajakom niz dva velika i brza slapa koja su nas dočekala na samom ulazu u rijeku Mrežnicu. Naša asistentica Doris i njezin dečko Tomo prvi su probili led sa skakanjem u hladnu Mrežnicu. Naša avantura je počela!

Tijekom izleta koji je trajao oko 3 sata prošli smo različite izazove, svi smo u nekom pogledu izašli iz svoje sigurne “comfort” zone. Matija je cijelo vrijeme pazio na našu sigurnost i upućivao nas što trebamo raditi. U više navrata morali smo pomoći jedni drugima te je došao do izražaja naš timski rad. Bistra, hladna i čista voda, netaknuta priroda te bajkoviti prizori moćnih slapova očarali su nas. Zadovoljni smo što smo se odlučili na ovu avanturu u prirodi i što smo otkrili ljepotu rijeke Mrežnice.

Nakon 6 kilometara veslanja, skakanja i nešto plivanja došli smo do cilja gdje nas je dočekao Terraktiv kombi i vratio u bazu. Puni doživljaja i emocija ubrzo smo postali gladni. Za odličan roštilj, pobrinuo se naš najdraži stomatolog u Zagrebu. Doktor Ivan je za svoj tim ispekao savršeni roštilj, a asistentica Doris se pobrinula da uživamo u ukusnoj šopskoj salati! Uživali smo u druženju, finoj klopici, prekrasnoj prirodi i laganom povjetarcu.

Bilo je zaista lijepo provesti zajedničko vrijeme i izvan Dental Centra 4Smile. Ukoliko želite osjetiti dodir s prirodom, potaknuti timski duh i osjećati se sigurno svakako preporučamo da ekipa iz Terraktiva bude vaš vodič za kayaking na Mrežnici.

 

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.