U današnje vrijeme kada smo bombardirani s reklamama, doslovno sa svime što nas okružuje, nekako najviše vjerujemo preporukama. Ukoliko nemamo direktnu preporuku, služimo se Google pretraživačem u koji upisujemo, frizer Zagreb preporuka, stomatolog Zagreb preporuka, gdje dobro jesti preporuka. Kako se pokazalo, nijedna reklama nikad neće moći zamijeniti preporuku.

Dental Centar 4Smile nastao je upravo na temelju preporuka. Bez naših pacijenata, prijatelja i obitelji bilo bi puno teže doprijeti do novih pacijenata. Naravno, preporuku treba i zaslužiti. Upravo zbog toga se maksimalno trudimo oko svakog pacijenta.

Svaki pacijent je najvažniji!

Kod stomatologa u Zagrebu, Ivana Antolkovića svaki pacijent je najvažniji. Od trenutka kada nam pacijent odluči pokloniti svoje povjerenje i prepustiti se u naše ruke, naš jedini cilj je njegovo zadovoljstvo.

Stomatolog Ivan Antolković, pri samoj izradi plana terapije, prvobitno gleda na zdravlje i funkcionalnost, a estetika je “trešnjica na šlagu”.

Komunikacija je ključna

Više puta, u našim blogovima, spominjali smo KOMUNIKACIJU. Kako bi doktor što bolje razumio želje i potrebe pacijenta, vrlo je važno da je komunikacija bez zadrške. Ne smije se zaboraviti da je stomatolog zapravo doktor za zube!

Doktori su tu da nam pomognu riješiti naš problem, što znači da ukoliko želimo da budu uspješni u tome moramo točno reći kako stvari stoje. Ukoliko postoje određeni strahovi, bolovi ili sram zbog postojeće situacije, najvažnija je iskrenost.

 

Isto tako i stomatolog mora imati izraženu jasnu komunikaciju. Sigurnost ćemo uvijek osjećati kada smo u potpunosti informirani koja je točno terapija, na koji način se izvodi, koliko dugo traje i ono što većinu zanima – hoće li boliti?

Moderna stomatologija – bezbolni stomatološki tretmani

Kod gotovo svih ljudi, kod kojih postoji strah od zubara, uzrok je neugodno i bolno iskustvo. Ono što nam moderna stomatologija danas omogućava je nešto što smo svi nekada sanjali, a to su bezbolni stomatološki tretmani.

Trud i rad čine razliku

Mi smo uvjereni da trud i rad čine razliku. Upravo ta cjelina koja se sastoji od prijateljskog pristupa pacijentu, kvalitetne komunikacije i moderne stomatologije, našim pacijentima daje želju da nas preporuče svojoj obitelji, prijateljima i poznanicima

Dental Centar 4Smile je stomatološka ordinacija koja nema mogućnosti ulaganja u velike marketinške kampanje. Mi ulažemo u nešto puno važnije – u naše pacijente. 
Svaki zadovoljan osmijeh koji izađe iz Dental Centra 4Smile donijet će nam puno više nego bilo koja marketinška kampanja.

Hvala svima koji su nam poklonili povjerenje
i preporučili nas svojim bližnjima!!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.