Predstavljamo vam naš VLOG, tj. video blog! Kako bi što bolje upoznali našeg doktora za osmijeh, stomatologa u Zagrebu Ivana Antolkovića, vlasnika Dental Centra 4Smile, napravili smo video intervju.

Razgovarali smo s doktorom Ivanom Antolkovićem:

OTVORENJE PRIVATNE STOMATOLOŠKE ORDINACIJE U ZAGREBU

Stomatolog u Zagrebu Ivan Antolković željeo se na svoj način razvijati dalje u stomatologiji, posvetiti se svakom svom pacijentu individualno, voditi svaku terapiju od početka do kraja i biti samostalan u svim fazama rada. Iako mu je bilo lijepo na prijašnjem poslu, doktor Ivan odlučio se na izazov i uplovio u vode mladih poduzetnika grada Zagreba.

VIZIJA DENTAL CENTRA 4SMILE

Kao viziju Dental Centra 4Smile ističe razvitak obiteljske ordinacije, pokušaj da se ljudima približi važnost oralnog zdravlja i uljepšavanja osmijeha i lica. Želja mu je da odlazak kod stomatologa svede na prihvatljivu i ugodnu razinu. A onima koji su već izgubili osmijeh, vrati zdrav, funkcionalan i lijep osmijeh na lice.   

NAJVEĆA MOTIVACIJA

Kao najveću motivaciju u svom poslu navodi zadovoljne pacijente kojima se vraća osmijeh na lice. Nema ljepšeg nego kada pacijent kaže da napokon jede i smije se od srca kako dugo nije uspijevao. A kao drugi motiv ističe usavršavanje u stomatologiji i neprestano istraživanje novih područja. Cjeloživotni napredak i učenje je izrazito zanimljivo.

AFINITETI U STOMATOLOGIJI

Stomatolog u Zagrebu Ivan Antolković objašnjava da nemože odlučiti za samo jednu granu stomatologije jer svaka za sebe predstavlja novu znanost. U početku svoje s karijere u stomatologiji najviše pažnje je posvetio endodonciji i kirurgiji.  S godinama i iskustvom zaljubio se u estetsku protetiku i smile design, a kasnije i u implantologiju. Naglašava da svaka grana daje svoje neke satisfakcije i izazove.

Komentirajte kako vam se sviđa naš VLOG i uskoro ćete imati priliku čuti odgovore na neka od pitanja o zubnim implantatima, zubnim krunicama i zubnim ljuskicama.

Pratite naš YouTube kanal Dental Centar 4Smile

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.