Odabir stomatologa u Zagrebu je investicija u budućnost osmijeha vas i vaše obitelji. Kao i za svako ulaganje, potrebno je napraviti malo istraživanje prije donošenja konačne odluke.

Ove smjernice mogu vam pomoći u odabiru najboljeg stomatologa za sebe i svoju obitelj:

Potražite stomatologa koji se brine o vašem cijelokupnom zdravlju

Raspitajte se koje materijale koristi potencijalni stomatolog te trudi li se educirati svoje pacijente o prevenciji i održavanju oralnog zdravlja.

 

Istražite iskustvo i edukacije potencijalnog stomatologa

Najbolji stomatolozi nisu samo završili stomatološki fakultet. Oni su također završili programe poslijediplomskog obrazovanja. Osim toga, najbolji stomatolozi redovito pohađaju edukacije za usavršavanje kako bi ostali u toku s novim postupcima i materijalima.

 

Započnite sa savjetovanjem

Odlazak na savjetovanje je sjajan način da saznate više o stomatologu u Zagrebu i njegovoj ordinaciji. Konzultacije su većinom jeftine, a ponekad i besplatne. Razgovarajte sa stomatologom prije nego započnete rad. Zapamtite, vaš posao je donijeti odluku o budućnosti oralnog zdravlja vas i vaše obitelji!

 

Komunikacija je ključna

Važno je razgovarati sa svojim stomatologom, a još je važnije da stomatolog sasluša vas! Potrudite se saznati što više o svom planu terapije te razjasniti bilo kakvu nedoumicu.

 

Pogledajte fotografije prije i poslije

Obratite posebnu pažnju na slučajeve slične vašim. Provjerite jesu li fotografije autorski rad.

 

Ne plaćajte ni previše ni premalo

Neki stomatolozi naplaćuju više jer se žele pozicionirati kao vrhunski luksuzni stomatolozi, a neki pokušavaju nuditi niske cijene koristeći materijale lošije kvalitete. Čuvajte se krajnosti!

 

Pošteni stomatolog postavlja realna očekivanja

Čuvajte se liječnika koji obećavaju više nego što mogu isporučiti. Želite stomatologa koji će vam reći što se može i ne može učiniti za vaš osmijeh kako bi ostao što prirodniji, zdraviji i samim time dugotrajniji. Morate biti informirani koliko dugo će trajati terapija, što će se točno raditi i eventualne posljedice koje mogu nastati.

 

Ništa se ne može usporediti s iskustvom

Nije bitno koliko godina ima vaš stomatolog nego koliko pacijenata je izliječio. Vrlo je bitno znati je li vaš potencijalni stomatolog radio ili radi na mjestu gdje je veći protok ljudi što mu je omogućilo da se susretne s različitim stomatološkim slučajevima. Redoviti rad i educiranje čini razliku između običnog i profesionalca.

 

Provjerite ordinaciju stomatologa u Zagrebu

Razgledajte okolo. Kakvu opremu koristi? Koji je proces sterilizacije? Je li ugodna atmosfera? Jesu li zaposlenici sretni i uslužni? Izdvajaju li vrijeme za odgovore na vaša pitanja?

 

Pravovremeni uvid u plan terapije, troškove i mogućnosti plaćanja

Vrlo je važno prije samog početka rada da vam stomatolog detaljno pojasni vaš plan terapije te omogući uvid u planirane troškove vaše terapije. Također obratite pažnju koliko se stomatolog potrudio olakšati mogućnosti plaćanja. Veći zahvati u stomatologiji imaju određenu cijenu koju će sigurno biti lakše otplatiti na rate nego sve odjednom.

 

 

Rezervirajte svoj termin u Dental Centru 4Smile za besplatan pregled, savjetovanje i plan terapije te istražite jesu li doktor dentalne medicine Ivan Antolković i njegov tim dovoljno dobri za očuvanje oralnog zdravlja vas i vaše obitelji.

 

 

 

 

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.