Uz stomatologa u Zagrebu Ivana Antolkovića, ostatak tima Dental Centra 4Smile čine žene. Današnja tema bloga posvećena je ženskom djelu tima i svim našim postojećim i budućim pacijenticama. Pročitajte “Što je žena bez osmijeha?” i podsjetite se koliko moćan alat zapravo posjedujete.

Koliko nas, s vremena na vrijeme, je nesretno s onim što vidimo u zrcalu, jer nismo ono što bismo željele biti? Koliko nas želi biti nešto više nego što jesmo? Jedna želi nešto popraviti, druga želi nešto posve novo…. Većina žena ima ove misli barem jednom u životu i to je sasvim normalno.

 

Vježba za sreću

Međutim, zašto ne bismo izbjegle takve misli u potpunosti?! Jedna mala vježba može nam uvelike pomoći u tome.

Probajte se svako jutro pogledati u zrcalo i nasmiješiti same sebi. Ponavljajte više dana zaredom i na kraju ćete na svom licu početi primjećivati sve ono što je najbolje na vama…. Ali najviše od sveg primjetit ćete način na koji se osjećate kad se nasmiješite. Osjećat ćete se pozitivno, sretno i opušteno.

Sjećate li se pjesme “You’re Never Fully Dressed Without a Smile” od Annie? Ta melodija je idealna  mantra za vježbu dok se gledamo u zrcalo.

    It’s what you wear from ear to ear

   And not from head to toe

   That matters

 

Nakon nekog  vremena naviknut ćete se nasmiješiti i vlastitim razmišljanjima. Započnite dan s jakim osmijehom u ogledalu, a onda se suočite sa svakodnevnom rutinom. Vidjet ćete, drage žene, koliko ćete početi mijenjati sliku sebe krenuvši sa jednostavnim, vlastitim osmijehom. Vaš osmijeh ne mora biti savršeno obložen ravnim, sjajnim, bijelim zubima, ali to je vaš osmijeh i niti jedna druga osoba nema isti. Potrebno je neko vrijeme da se takvo razmišljanje uvede kao svakodnevno, no nakon što prihvatite sebe, shvatit ćete da su sve žene jedinstvene na svoj način.

 

Svaka od nas je svojevrsno remek-djelo i rad na kojem same radimo iz dana u dan, iz godine u godinu… Rođene smo posve jedinstvene i drukčije, to je ono što nas čini posebnima pred drugima i nama samima.

Ukoliko želite “osvježiti” svoje zube, jer sad već znamo koliko je zdrav i lijep osmijeh važan, javite nam se! Ipak je nama vaš osmijeh najvažniji, a same ćete se uvjeriti koliko vrata otvara :-) #4Smile #4Women

 

 

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.