sedam-godina-dental-centra-4smile

Prije točno sedam godina imali smo skromne početke s velikim snovima koji su, zahvaljujući vašem povjerenju, ubrzo postali stvarnost.

Naši vrhunski stručni stomatolozi Ivan Antolković i Mia Radić, svakoga se dana trude s vama stići na odredište zdravog, funkcionalnog i lijepog osmijeha, a najveća nagrada im je vaše zadovoljstvo na kraju tretmana.

A osim naših stomatologa, 4Smile team se sastoji od još marljivog, toplog i divnog osoblja koje se brine da vaše iskustvo bude još bolje.

Iznimno smo ponosni na sve članove teama 4Smile, jer bez kolektivnih načela ljubaznosti, topline i marljivog truda svakog našeg člana, 4Smile ne bi bio onakvim kakvog poznajete.

Ovotjedni blog Dental Centra 4Smile posvetili smo upravo proslavi 7 godina naše male, ali veoma uspješne ordinacije. Pročitajte našu priču i saznajte kako je naša mala ordinacija, nošena velikim snovima i marljivim timskim radom postala vaš idealni partner do savršenog osmijeha!

KAKO JE NASTAO DENTAL CENTAR 4SMILE?

2010, godine, nakon završetka svojih studija, doktor Ivan Antolković i poduzetnica Ana Munitić pronalaze stabilne poslove i karijerni putevi ih navode da se upoznaju u zajedničkom radnom okruženju.

Tijekom rada od 2012. godine, stvaraju zajednički cilj = imati vlastitu ordinaciju u kojoj će pacijentima pružiti najbolje iskustvo uz kvalitetna stomatološka rješenja.
Nakon nekoliko godina napornog rada do 2017. godine, odlučuju se riskirati stabilne poslove kako bi ostvarili svoje snove.

2017. godine doktor Ivan Antolković i poduzetnica Ana Munitić osnovali su prvu verziju ordinacije Dental Centra 4Smile, koja se nalazila na adresi Bužanova 8a. Na samom početku im se pridružila i naša voditeljica odnosa s javnošću, Diana Šantić.

U prvoj godini rada je stiglo i prvo pojačanje teama 4Smile, Mia Radić kao tadašnja studentica stomatologije na praksi i Doris Bistrički, u ulozi dentalne asistentice.

Ovaj skroman početak bio je obilježen malim i skučenim prostorom, ali zahvaljujući marljivom trudu i mnogo odricanja ovih hrabrih i stručnih ljudi, pacijenti su teamu 4Smile brzo poklonili svoje povjerenje. 

Zahvaljujući povjerenju pacijenata, team 4Smile je ostao je motiviran jednoga dana pacijentima pružiti još bolje iskustvo, a na taj se potez odlučuju 2020. Godine.
Na novoj i sadašnjoj adresi Bužanova 6a snovi 4Smile ordinacije u potpunosti prelaze uz realnost, a u uređenju novog prostora pomaže im izvanredan arhitektonski team 4Uha.

DENTAL CENTAR 4SMILE DO DANAS

Nakon preseljenja u novi i veći prostor, studentica dentalne medicine Mia Radić službeno postaje doktorica i naše pacijente potpuno samostalno vodi do zdravog osmijeha u Ordinaciji 2. Oko godinu dana nakon preseljenja u novi prostor se 4Smile teamu pridružuju koordinatorica recepcije Ivana, te specijalistica za digitalni marketing Iva.

Već oko godinu dana su nama i naše marljive dentalne asistentice Tea, Lorena, Petra i Mihaela.

VELIKO HVALA NA POVJERENJU

Veliko hvala svim našim pacijentima na povjerenju, jer bez naših divnih pacijenata 4Smile ne bi postojao. Zahvaljujući vama, ostajemo motivirani vraćati vam osmijehe na lica i osigurati da vaši osmjesi budu zadovoljni, jer je 4Smile ordinacija u kojoj doktor i pacijent zajedno dolaze do osmijeha.

A ako još uvijek razmišljate kome pokloniti svoje povjerenje za najbolju verziju svog osmijeha, možete biti sigurni da kod Dental Centra 4Smile nećete pogriješiti. Uz stručnost naših vrhunskih stomatologa Ivana Antolkovića i Mije Radić u sigurnim ste rukama, a uz njihovo razumijevanje, nježnost i brigu da svaki stomatološki tretman bude bezbolan, svaki strah prema stomatologu brzo će nestati!

Ne vjerujete? Dođite na besplatan prvi pregled za nove pacijente i uvjerite se sami. Krenimo zajedno do osmijeha!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.