Sve što trebate znati o prvoj posjeti kod stomatologa u Zagrebu – Svatko ima pitanja o odlasku stomatologu što je savršeno prirodno. U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile odgovorili smo na najčešće postavljana pitanja naših pacijenata prije prvog pregleda. U Dental Centru 4Smile naš cilj je pomoći vam da posjet stomatologu prođe bez stresa i da strah od zubara potpuno nestane!

Kako se naručiti kod stomatologa u Zagrebu, mailom, pozivom ili porukom?

Za prvi posjet kod stomatologa u Zagrebu, Ivana Antolkovića možete se naručiti putem naše KONTAKT FORME na webu, putem MAILA info@4smile.hr, POZIVOM na broj  +385 (01) 8891 461 ili PORUKOM na službenoj Facebook stranici Dental centar 4Smile. Dostupni smo svaki dan osim nedjelje od 8:00 do 20:00.

Koliko unaprijed se treba naručiti kod stomatologa u Zagrebu?

Narudžbe primamo svaki dan, a termin se najčešće čeka od 2 do 10 dana ovisno o broju pacijenata koji su trenutno u terapiji. 

Zašto se čeka na termin kod stomatologa u Zagrebu?

U Dental Centru 4Smile, prednost na termine uvijek imaju pacijenti koji su u terapiji. Kada naš pacijent prihvati i krene u terapiju nastojimo se prilagoditi potrebama pacijenta u želji da što prije moguće završi što je započeo/la kako se terapija ne bi bespotrebno odužila. Stoga, ponekad je potrebno malo se strpiti za prvi termin, a nakon što krenete u terapiju sve je podređeno vama!

Također, ukoliko niste u mogućnosti doći na termin, molimo da nas se pravovremeno obavijesti.

Je li prvi pregled kod stomatologa besplatan ili se plaća?

Prvi pregled u Dental Centru 4Smile je besplatan. Na prvom pregledu, stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković pogledat će stanje vaših zuba, te popričati s vama i objasniti vam koje su sve mogućnosti u skladu s vašim željama i potrebama.

Što je potrebno donijeti na prvi pregled kod stomatologa?

Sebe :) U slučaju da već imate, panoramski snimak zuba ili CBCT čeljusti (ne starije od 6 mjeseci), donesite sa sobom na prvi pregled kako bi doktor Antolković imao što bolji uvid u vaše stanje.

Je li potrebno piti neke lijekove prije prve posjete kod stomatologa?

Ukoliko imate propisanu neku terapiju od svog liječnika opće prakse ili specijaliste, prije prvog pregleda kod stomatologa, ne morate prekidati terapiju. Nakon pregleda, kada doktor Antolković predloži terapiju, ukoliko bude potrebno, uputit će vas na dodatne konzultacije kod doktora opće prakse ili specijaliste koji vam je propisao terapiju. Ukoliko ne konzumirate lijekove, prije prvog pregleda nije potrebna nikakva medikacija.

 Koliko traje prvi pregled kod stomatologa?

U Dental Centru 4Smile, ukoliko terapija već nije dogovorena, najčešće izdvojimo 1 sat za prvi pregled. S obzirom na to da se želimo maksimalno posvetiti vašim željama i potrebama, doktor Antolković odvaja i više vremena ukoliko je to potrebno. Prvi susret pacijenta s doktorom mora proći bez stresa te doktor mora dobro razumjeti želje pacijenta, a pacijent mogućnosti koje mu doktor nudi. Stomatolog Ivan Antolković, osim klasične ponude, svojim budućim pacijentima voli detaljno opisati što mogu očekivati tijekom svoje terapije, te vizualno pokazati kakav je to tip rada i kako može izgledati. U Dental Centru 4Smile, pacijent je uvijek na prvom mjestu te je od izrazite važnosti da bude upućen u sve segmente svoje terapije kako bi postigli maksimalno zadovoljstvo pri gotovom radu.

Ukoliko se odlučim na stomatološku terapiju u Dental Centru 4Smile koje su mogućnosti plaćanja i u kojem vremenskom periodu je potrebno platiti iznos po predračunu?

Nakon što se odlučite na terapiju i prihvatite predračun u slučaju da se odlučite na plaćanje gotovinom, odobravamo 20% popusta. Predračun, pogotovo kod većih radova, najčešće je podijeljen na faze rada. Kod plaćanja gotovinom ili karticom (bez rata), plaćanje ide po fazama. 

 Na primjer, ukoliko morate izvaditi zub i staviti zubni implantat vaš rad će biti podijeljen u 3 faze:

1. faza je vađenje zuba i na tom terminu plaćate vađenje zuba. – Nakon vađenja zuba, najčešće je potrebno pričekati 2 do 3 mjeseca da rana zaraste.

Znači nakon tog perioda slijedi 2. Faza, ugradnja implantata i na tom terminu plaćate implantat/e. Ovisno o tome u koju čeljust se ugrađuje implantat, ukoliko je donja čeljust u pitanju potrebno je pričekati 3 mjeseca da zubni implantat oseointegrira, a za gornju čeljust 6 mjeseci.

Nakon toga slijedi 3. faza rada, a to je otvaranje implantata, postavljanje nadogradnje na implantatu i keramičke krunice. Prije termina predviđenog za definitivno cementiranje zubne krunice potrebno je platiti predračun do kraja. 

 Znači za gore navedeni primjer, cjelokupni iznos za vađenje zuba i ugradnju zubnog implantata potrebno je platiti u roku 5 ili 8 mjeseci ovisno o kojoj čeljusti je riječ. – trenutno imamo POSEBNU PONUDU na kompletni implantat

Našim pacijentima nudimo razne mogućnosti plaćanja. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Visa, MasterCard, American Express. Također prihvaćamo potrošačke kredite Privredne banke Zagreb odnosno American Express.  Erste-Steiermaerkische Bank – Diners.

Više o plaćanju na rate pogledajte na našoj stranici Za nove pacijente.

 

Ukoliko smo izostavili neko ključno pitanje, molimo vas da nam napišete u komentarima. U Dental Centru 4Smile smatramo da je kvalitetna komunikacija ključ uspjeha i zadovoljstva. Javite nam se, naručite se na prvi pregled i krenimo zajedno prema vašem novom osmijehu!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.