Zdravlje, sigurnost i dobrobit našeg tima, pacijenata i zajednice naš je glavni prioritet, a mi smo predani učiniti sve što možemo kako bismo ograničili širenje COVID-19 unutar zajednice.

Iako su se mnoge stvari promijenile, jedno je ostalo isto: naša predanost vašoj sigurnosti i zdravlju.

Naša je zajednica prošla puno toga tijekom posljednjih nekoliko mjeseci i svi se radujemo ponovnom uspostavljanju svojih uobičajenih navika i rutina, a do tada moramo poštivati zaštitne mjere.

Zato u ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile govorimo o protokolu za prevenciju koronavirusa tijekom posjete kod stomatologa.

Dezinfekcija i sterilizacija u Dental Centru 4Smile od prvog dana poslovanja uvijek je na visokoj razini.
Svi su protokoli, metode, materijali i alati prilagođeni kako bi se osiguralo da možemo pružiti vrhunsku sterilizaciju i sustave za dezinfekciju. Sigurnost nam je na prvom mjestu.

Dental Centar 4Smile, kao zdravstvena ustanova pridržava se svih “Uputa za djelatnike zdravstvenih ustanova, pacijente i posjetitelje” Hrvatske stomatološke komore.

Kako bi bili 100% uspješni u tome, potrebna nam je i vaša pomoć, tj. pomoć naših pacijenata.

KAKO NAM VI MOŽETE POMOĆI POŠTIVATI PROTOKOL ZA PREVENCIJU OD KORONAVIRUSA?

Puno ljudi se boji zubara i voljeli bi imati pratnju tijekom posjete kod stomatologa. U normalnim uvjetima to nije nikakav problem, međutim u uvjetima svjetske pandemije koronavirusa, moramo primijeniti pravilo kao i sve ostale zdravstvene ustanove, a to su POSJETE BEZ PRATNJE. Jedina prihvatljiva pratnja jest majka malog djeteta koje je naručeno na pregled.
Zdravlje naših pacijenata nam je previše važno, zato vas molimo za razumijevanje te da ukoliko uranite na termin pričekate vani ili autu.

Prije samog ulaska u prostorije Dental Centra 4Smile, molimo vas da obavezno stavite ZAŠTITNU MASKU.
Molimo vas da shvatite da vas ne možemo primiti u zajedničku prostoriju u Dental Centru 4Smile bez zaštitne maske. Iako smo prilagodili raspored pacijenata kako se više od dva pacijenta ne bi susretali u čekaoni, morate shvatiti da osim zdravlja pacijenata moramo čuvati i zdravlje naših radnika.

Na ulazu u Dental Centar 4Smile dočekat će vas NAZUVKE ZA CIPELE kako bi spriječili širenje bakterija i virusa koji se mogu nalaziti na potplatama.

Nakon što ste navukli nove i čiste nazuvke na svoje cipele, molimo vas da iskoristite APARAT ZA DEZINFEKCIJU RUKU. Potrudili smo se nabaviti automatski aparat za dezinfekciju ruku na kojem ne trebate ništa dirati, a vaše ruke će brzo i lako biti čiste.

Naša čekaonica je dovoljno velika da možete slobodno sjesti na DOVOLJNOJ UDALJENOSTI od eventualno još jedne osobe koja se nalazi u čekaoni.

Kada se smjestite, naša medicinska sestra i dentalna asistentica Doris izmjerit će vam temperaturu pomoću DIGITALNOG TOPLOMJERA s kojim se temperatura mjeri na čelu bez kontakta. Temperatura se ne može mjeriti na ruci, vratu, nozi ili ramenu. Zašto to spominjemo? Zato jer smo doživjeli takve zahtjeve.

Nakon što se utvrdi da nemate povišenu tjelesnu temperaturu, naš recepcionist uručit će vam FORMULARE koje je potrebno ispuniti. Svjesni smo da uz klasični zdravstveni upitnik i formular za zaštitu podataka sada morate ispunjavati i dva dodatna formulara što ispada “hrpa” papirologije. Međutim, trenutno ni mi ni vi nemamo izbora nego poštivati propise i ispunjavati sve potrebne formulare kako bi imali napismeno potvrde o vašem zdravlju.

U slučaju da osjetite bilo kakav simptom poput kašlja, povišene temperature, grlobolje, crijevne viroze illi gubitka okusa i mirisa, molim vas da pravovremeno ODGODITE SVOJ TERMIN.
Tu moramo pohvaliti naše pacijente jer su se do sada po tom pitanju pokazali iznimno odgovorni.

Nakon što smo zajedno prošli preventivni protokol za zaštitu od koronavirusa možete započeti svoju terapiju kod stomatologa Ivana Antolkovića.

Hvala na razumjevanju, vodite brigu o sebi i drugima, pridržavajte se preporuka, kako bi svi ostali zdravi i sigurni 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.