prije-i-poslije-5-transformacija-s-keramickim-zubnim-ljuskicama
Prije I Poslije: 5 transformacija s keramičkim zubnim ljuskicama

Svaki osmijeh je jedinstven, ali mnogi od nas žele estetski savršen osmijeh. Zubne ljuskice, posebno keramičke, mogu biti savršeno rješenje za one koji traže blistav, pravilan i prirodan osmijeh. 

U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile, predstavljamo vam 5 stvarnih transformacija pacijenata koji su uz pomoć stomatologa Ivana Antolkovića postigli svoj idealan osmijeh uz minimalnu invazivnost i bezbolan tretman keramičkih zubnim ljuskicama.

Transformacije keramičkih zubnim ljuskicama:

1. Zatvaranje dijasteme i promjena boje i oblika zuba
Zatvaranje dijasteme i promjena boje i oblika zuba

Pacijent je došao sa zdravim zubima, ali imao je otvorenu dijastemu između prednjih zuba i želio je bjelje zube pravilnog oblika. Nakon konzultacija sa stomatologom Ivanom Antolkovićem, krenuo je na put prema savršenom osmijehu. Tretman je uključivao izbjeljivanje zuba i postavljanje šest keramičkih ljuskica na prednje zube gornje čeljusti. Rezultat je zatvorena dijastema i bjelji, ujednačeniji osmijeh koji je pacijenta učinio izuzetno sretnim.

2. Izbjeljivanje zuba i keramičke zubne ljuskice
Izbjeljivanje zuba i keramičke zubne ljuskice

Pacijentica je došla sa zdravim zubima, ali bila je nezadovoljna estetikom zbog mrlja i neusklađenog oblika zuba u gornjoj čeljusti. Da bi poboljšao estetiku njenog osmijeha, stomatolog Antolković je izveo tretman izbjeljivanja i postavio šest emax keramičkih ljuskica. Zahvaljujući kratkom i potpuno bezbolnom tretmanu, pacijentica sada uživa u Hollywoodskom osmijehu s prirodno bjeljim zubima i skladnijim oblikom.

3. Zatvaranje dijasteme (razmaka među zubima)
Zatvaranje dijasteme (razmaka među zubima)

Pacijentica je došla s dijastemom između prednjih jedinica gornje čeljusti i željom za ostvarivanjem savršenog osmijeha. Stomatolog Ivan Antolković postavio je šest emax keramičkih ljuskica na prednje zube gornje čeljusti i šest na prednje zube donje čeljusti. Rezultat je ujednačen, pravilan i blistav osmijeh koji ispunjava snove pacijentice.

4. Saniranje puknutih  i nepravilnih zuba
Saniranje puknutih i nepravilnih zuba

Pacijentica je došla sa stanjem zdravih zuba, ali narušenom estetikom prednjih jedinica koje su pretrpjele puknuće. Kako bi vratio oblik i sklad osmijeha, stomatolog Antolković je postavio šest keramičkih ljuskica na prednje zube gornje čeljusti. Bezbolnim i jednostavnim tretmanom, keramičke ljuskice su vratile oblik i uskladile ostatak osmijeha, donoseći pacijentici novi nivo samopouzdanja.

5. Holivudsko bijeli osmijeh
Holivudsko bijeli osmijeh

Pacijentica je došla sa zdravim, ali istrošenim zubima žuće boje. Željela je savršeno bijeli osmijeh. Stomatolog Ivan Antolković postavio je deset keramičkih zubnih ljuskica na gornju čeljust i deset na donju čeljust. Rezultat je holivudski osmijeh uz dodatnu potporu zubnoj caklini, zahvaljujući čvrstoći keramičkih ljuskica. Pacijentica sada ima osmijeh iz snova.

Ove transformacije pokazuju kako keramičke zubne ljuskice mogu u potpunosti promijeniti estetiku osmijeha, pružajući savršene rezultate uz minimalno invazivne postupke. Bez obzira na razlog zbog kojeg želite poboljšati svoj osmijeh, keramičke zubne ljuskice mogu biti pravo rješenje za vas. Ako želite saznati više, obratite se stomatologu Ivanu Antolkoviću i ostvarite svoju verziju savršenog osmijeha.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.