oral-b-pro-series-1-elektricna-cetkica-za-zube-pristupacnost-i-kvaliteta
Oral-B Pro Series 1 električna četkica za zube – Pristupačnost i Kvaliteta

Dragi naši pacijenti i ljubitelji zdravih osmijeha, u ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile posvećujemo se svijetu osobne oralne higijene!

U Dental Centru 4Smile, uvijek se trudimo ponuditi vam najbolje opcije za očuvanje vašeg oralnog zdravlja, i danas želimo predstaviti naš najnoviji izbor – Oral-B Pro Series 1 električnu četkicu za zube.

Pristupačnost Bez Kompromisa

Svi znamo koliko je važno održavati oralnu higijenu, ali ponekad kvalitetne opcije mogu biti skupe. Oral-B Pro Series 1 rješava ovu dilemu, jer je cjenovno najpristupačnija električna četkica u širokom rasponu Oral-B proizvoda. I što je najbolje, ne pravi kompromise kada je u pitanju kvaliteta čišćenja.

Jeste li ikada poželjeli da svaki dan možete osjetiti onaj osvježavajući osjećaj čistih zuba nakon stomatološkog pregleda? Sada to možete, zahvaljujući Oral-B Pro Series 1 električnoj četkici:

Profesionalno Mjerenje Vremena Četkanja

Jeste li znali da stomatolozi preporučuju četkanje zuba tijekom punih 2 minuta? Oral-B Pro Series 1 ima ugrađen profesionalni mjerač vremena koji vas vodi kroz ovu preporučenu rutinu. Svakih 30 sekundi, dobit ćete podsjetnik da je vrijeme za prijelaz na sljedeći kvadrant, tako da budete sigurni da perete svaki dio svojih zuba jednako temeljito.

Učinkovito Čišćenje

Okrugla glava četkice Oral-B radi za vas. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji 3D čišćenja, kombinacijom oscilirajućih, rotacijskih i pulsirajućih pokreta, Oral-B Pro Series 1 uklanja do 100% više zubnih naslaga, čak i u teško dostupnim područjima, u usporedbi s klasičnim četkicama.

Zaštita Desni

Nema više brige o prejaku pritisku na desni. Oral-B Pro Series 1 ima kontrolu pritiska na desni koja zaustavlja pulsiranje četkice ako previše pritisnete, čime se štite vaše desni.

Dugotrajna Baterija i Pametni Indikatori

Ova punjiva četkica dolazi s praktičnom dugotrajnom baterijom koja će vas pratiti nekoliko dana prije nego što je ponovno trebate napuniti. Također, indikator stanja baterije će vam reći kada je vrijeme za punjenje.

Zamjena Glave Za Održavanje Učinkovitosti

Zaboravite na pogađanje kada je vrijeme za zamjenu glave četkice. Vlakna glave Oral-B Pro Series 1 mijenjaju boju iz zelene u žutu kako biste znali kada je vrijeme za zamjenu i održavanje 100% učinkovitosti čišćenja.

U Dental Centru 4Smile, svjesni smo da svatko ima svoje potrebe i budžet. Zato smo odlučili predstaviti ovu električnu četkicu kao izvanredan izbor za sve koji žele kvalitetno čišćenje, ali i žele ostati u okviru svog budžeta.

Započnite svaki dan s osjećajem profesionalnog čišćenja i očuvajte svoj osmijeh zdravim uz Oral-B Pro Series 1. Budite odgovorni prema svom oralnom zdravlju, jer zdrav osmijeh je osmijeh koji traje.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.