Metode-plaćanja – Kako -si - priuštiti - novi - i - zdravi - osmijeh?

Razmišljate o novom osmijehu, no sumnjate da vam je financijski dostižan?

Iako za sve materijalne stvari u životu lakše nalazimo opravdanja, novi osmijeh i veće zahvate na zubima često stavljamo u drugi plan. Iako je zapravo riječ o zdravlju, a ne samo izgledu, jedan od glavnih razloga koji ljude koči u popravcima zubi je upravo zabrinutost o mogućnosti financijskog pokrića terapije.
Još je gora činjenica da će se, ukoliko ne reagirate, vaše oralno zdravlje vremenom pogoršavati i nastavljati vam kvariti kvalitetu života.
S druge strane, ako se odlučite na jeftina rješenja za rekonstrukciju svog osmijeha, slaba kvaliteta i estetika mogle bi se ispostaviti kao kratkotrajna rješenja koja će naknadno uzrokovati komplikacije i nezadovoljstvo.

Ljudi većinom zaziru od privatnih stomatoloških klinika zbog straha od visokih cijena i često odlažu svoj odlazak kod stomatologa. Iskrivljeno mišljenje danas ćemo ispraviti i reći da cijenu dirigira usluga i visoki standard materijala, sama garancija na rad, potražnja i naravno, minimalna propisana cijena koja se mora poštivati. Stomatolozi Dental Centra 4Smile vraćaju osmijehe na lica i trudimo se ostati što pristupačniji našim pacijentima nudeći razne mogućnosti plaćanja.

Naši sad već dobro znani stomatolozi Ivan Antolković i Mia Radić, kao i ljubazno osoblje, uvijek će vam biti na raspolaganju za sva pitanja na putu do osmijeha pa tako i ona ne manje bitna – financijska pitanja. Ipak, kako bi lakše napravili prvi korak prema osmijehu, u ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile donosimo metode plaćanja stomatoloških tretmana u našoj ordinaciji.

Prvi korak je uvijek najteže napraviti, no lakše je ako shvatite da dolazite u okruženje bez predrasuda sa zajedničkim ciljem = vraćanjem vašeg lijepog, funkcionalnog i zdravog osmijeha čini taj korak lakšim. Kako biste sami mogli procijeniti stručnost naših stomatologa i toplinu našeg tima 4Smile, pružamo vam dobrodošlicu uz:

BESPLATAN PRVI PREGLED

Za svakog novog pacijenta, prvi pregled je u potpunosti besplatan.
Uz predočenje RTG snimke čeljusti, svaki pacijent nakon prvog pregleda dobiva besplatan savjet ili razradu plana terapije s doktorom.
Nakon što svakom pacijentu doktor individualno i detaljno objasni plan terapije, administrativni djelatnik izrađuje financijski predračun. Ponuda je prilagodljiva individualnim željama i mogućnostima svakog pacijenta.

Ukoliko se odlučite na bilo kakvu terapiju, moguće je prilagoditi datum plaćanja do završetka tretmana, kao i samu metodu plaćanja. Opsežnije rekonstruktivne zahvate, kao i ortodontsku terapiju, moguće je platiti u više rata, prema dogovoru. 

METODE PLAĆANJA
GOTOVINSKO PLAĆANJE 

Gotovinsko plaćanje je najčešći oblik plaćanja kojeg pacijenti često biraju za manje stomatološke tretmane i radove.
Iako je velike radove mnogima lakše plaćati obročno, ukoliko se odlučite na gotovinsko plaćanje istih, možete uštedjeti uz popuste na plaćanje gotovinom!

VIRMANSKO PLAĆANJE

Dental Centar 4Smile pacijentima nudi i najčešći oblik bezgotovinskog plaćanja – virmansko plaćanje. Ukoliko preferirate ovakav način plaćanja direktnog prijenosa s računa na račun, stomatološku uslugu možete platiti jednostavno korištenjem internet bankarstva ili mobilnog bankarstva te plaćanjem po ponudi u poslovnici vaše matične banke. Virmansko plaćanje jednako je kao i gotovinsko te možete ostvariti popuste.

PLAĆANJE PO FAZAMA

Planovi terapije za funkcionalnu i estetsku obnovu osmijeha se nerijetko sastoje od više faza izrade.
U ordinaciji Dental Centra 4Smile nudimo mogućnost plaćanja po fazama radova. Osim što su manji iznosi pristupačniji za pokriće, na taj način možete i kombinirati metodu plaćanja za svaku fazu rada.
Plaćanjem manjih iznosa po fazama terapije umjesto plaćanja ukupnog iznosa cijele terapije, možete izbjeći i često dugotrajniji plan obročnog plaćanja.

KARTIČNO I OBROČNO PLAĆANJE

Za sve iznose iznad 150,00 €, ordinacija Dental Centra 4Smile nudi mogućnost obročnog plaćanja bez kamata.
Visa Premium, PBZ – Visa, Maestro, ERSTE – Diners i ZABA – Mastercard nude mogućnost plaćanja na 2-12, 13-24 ili 25-36 rate, a ZABA – MaestroVisa nude plaćanje na 2-12 ili 13-24 rate, ovisno o iznosu.

Osim navedenih kartica, prihvaćamo i debitne kartice Erste grupacije MBnet mreže banaka u koju, osim Erste banke, pripadaju: KentBank, Agram Banka, Istarska kreditna banka i Slatinska banka. Karticama MBnet mreže moguće je platiti na 2-12 rata. Uvjete i iznose mogućnosti obročnog plaćanja možete pogledati OVDJE.

Osim načina plaćanja, rekonstrukcija osmijeha i sama estetike lica postaju još lakše financijski dostupna uz posebne ponude koje nudi Dental Centar 4Smile. Osim sezonskih ponuda, stalne ponude Dental Centra 4Smile su: Zubni implantat – Kompletan zub i Zubne ljuskice s popustom od 20%, te Kompletna oralna rehabilitacija ALL ON 4/ALL ON 6 i Hijaluronski fileri.
Više o posebnim ponudama možete pročitati OVDJE.

Ukoliko još uvijek niste sigurni možete li  trenutno financijski priuštiti novi osmijeh prije nego krenete u proces, za  cijenu se možete javiti na email info@4smile.hr ili jednostavno doći i iskoristiti mogućnost prvog besplatnog pregleda.
Svaki plan terapije je individualan plan te služi kao ključ procjene ukupne cijene terapije. Izrada plana terapije je, uz prvi pregled, u potpunosti besplatna!

Vi također sudjelujete u izradi vašeg plana terapije, te je svaki plan terapije moguće prilagoditi vašim željama i mogućnostima ako struka to dopušta. Za svaku individualnu situaciju postoji više rješenja po preporuci stomatologa.
Dođite u Dental Centar 4Smile i krenimo zajedno do novog i zdravog osmijeha!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.