Jeste li željni te romantične večeri koju ste isplanirali na Valentinovo? Bilo da idete na finu večeru ili se radije mazite na kauču i gledate svoj omiljeni rom-kom, čeka vas lagana noć. Međutim, kada su u pitanju poljupci, sigurno ne želite biti razočarani. Samopouzdanje je ključna stavka u našoj ekspresiji osjećaja i uživanja u pozitivnim osjećajima.

Osim vlastitog samopouzdanja, loša oralna higijena vrlo vjerojatno može utjecati i na poželjnost.

Možete biti najduhovitjij, najšarmantniji i najbolje sređeni, ali ako kada se nasmijete imate nakupine između zuba i žute ili sive zube to može predstavljati veliki “turn off”.

Osmijeh je nešto što prvo primjećujemo kod drugih ljudi.

Ukoliko ne pazite na svoje oralno zdravlje, to može utjecati na kvalitetu vaših poljubaca.

Srećom, još uvijek imate vremena da se pripremite za svoj romantični dejt.

Nastavite čitati za nekoliko savjeta svog stomatologa Ivana Antolkovića kako da ovo Valentinovo vaši poljupci budu zdravi, svježi i sočniji u što kraćem roku.

Naručite se na čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje

Najbrže i najefektnije rješenje kako bi sanirali trenutno stanje u vašim ustima je profesionalno čišćenje zubnog kamenca. Jedan termin od 20-tak minuta u Dental Centru 4Smile pomoći će vam da brzo uklonite nakupine na zubima i zubnom mesu.

Sanirajte karijese i izliječite zube

Jedan od glavnih razloga lošeg zadaha su neliječeni karijesi. U Dental Centru 4Smile u jednoj posjeti možete sanirati većinu ako ne i sve karijese na svojim zubima. Osim toga sa strojnom endodoncijom u jednoj posjeti možete izliječiti korijenske kanale zuba.

Izbijelite zube

Najbrži estetski zahvat za vaš osmijeh je izbjeljivanje zuba. Nakon jedne posjete u Dental Centar 4Smile od sat vremena izlazite sa dvije do tri nijanse svjetlijim zubima.

Redovna oralna higijena

Nakon posjeta kod stomatologa, nastavite održavati redovnu oralnu higijenu koristeći uz četkicu za zube i zubni konac ili oralni tuš. Ukoliko nabavite i strugač jezika, za vas cijela godina može biti Valentinovo puno samopouzdanih poljubaca.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.