Još mjesec dana pa slavimo prvu godišnjicu Dental Centra 4Smile. Nostalgično smo se prisjetili svih priprema oko otvaranja privatne stomatološke ordinacije u Zagrebu! Neki od pacijenata su nas pitali kako smo se odlučili za naziv Dental Centar 4Smile pa smo odlučili sa svima podijeliti tu priču.

Stomatolog u Zagrebu Dental Centar 4Smile slavi prvu godišnjicu!

 

Nakon svog dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji, radeći u privatnim stomatološkim klinikama, Ivan Antolković odlučio se osamostaliti. Jedna od ključnih stavki za tu odluku bila je želja za odrađivanjem terapija od početka do kraja, što u većim sustavima nije moguće. Velike privatne stomatološke ordinacije najčešće zapošljavaju više doktora i posao je podjeljen. Doktor koji je započeo rad koji puta ne stigne pratiti pacijenta od početka do kraja terapije. 

Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, imao je želju kreirati osmijehe od početka do kraja, biti svoj na svome i osigurati pacijentima individualni pristup, poklanjajući im maksimalnu pažnju za pronalazak idealnog rješenja vodeći se zdravstvenim potrebama i financijskim mogućnostima.

 

Uzbuđenja oko otvaranja svoje privatne stomatološke ordinacije u Zagrebu nije nedostajalo, doktor Ivan Antolković razmišljao je o svemu pa tako i o imenu ordinacije. Znao je da želi svoju privatnu stomatološku ordinaciju kvalificirati kao Dentalni Centar, a za sam naziv želja mu je bila da bude svima prepoznatljiv i naravno povezan s osmijehom i oralnim zdravljem.

U uži krug ušla su dva naziva:

4Smile i Splendent

Zašto 4Smile?

Kratko, dopadljivo, prikladno i lako pamtljivo.

Zašto Splendent?

Splendent na engleskom znači blistavo, sjajno, što je bila očigledna poveznica s dobrim oralnim zdravljem. Dodatno interesantno je bilo i zbog drugog sloga  -dent što direktno asocira na zube.

Kako to da je pobijedio naziv Dental Centar 4Smile?

Jednostavno, sve što stomatolog u Zagrebu Ivan Antolković radi zapravo vodi k osmijehu pacijenta!

 

I tako danas, nakon skoro godinu dana uloženog truda i rada, Dental centar 4Smile u Zagrebu djeluje kao jedna obitelj, a upravo to krasi i naš odnos prema pacijentima – svakoga gledamo kao novog člana, a najsretniji smo kad je obitelj zadovoljna.

 

Spajamo vrijedne ruke i velika srca s jednim ciljem – stvaranje osmijeha svuda oko nas!

Što kažete, je li doktor dobro izabrao?

 

Prijavite se na naš Newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.

    KONTAKT