Još mjesec dana pa slavimo prvu godišnjicu Dental Centra 4Smile. Nostalgično smo se prisjetili svih priprema oko otvaranja privatne stomatološke ordinacije u Zagrebu! Neki od pacijenata su nas pitali kako smo se odlučili za naziv Dental Centar 4Smile pa smo odlučili sa svima podijeliti tu priču.

Stomatolog u Zagrebu Dental Centar 4Smile slavi prvu godišnjicu!

 

Nakon svog dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji, radeći u privatnim stomatološkim klinikama, Ivan Antolković odlučio se osamostaliti. Jedna od ključnih stavki za tu odluku bila je želja za odrađivanjem terapija od početka do kraja, što u većim sustavima nije moguće. Velike privatne stomatološke ordinacije najčešće zapošljavaju više doktora i posao je podjeljen. Doktor koji je započeo rad koji puta ne stigne pratiti pacijenta od početka do kraja terapije. 

Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, imao je želju kreirati osmijehe od početka do kraja, biti svoj na svome i osigurati pacijentima individualni pristup, poklanjajući im maksimalnu pažnju za pronalazak idealnog rješenja vodeći se zdravstvenim potrebama i financijskim mogućnostima.

 

Uzbuđenja oko otvaranja svoje privatne stomatološke ordinacije u Zagrebu nije nedostajalo, doktor Ivan Antolković razmišljao je o svemu pa tako i o imenu ordinacije. Znao je da želi svoju privatnu stomatološku ordinaciju kvalificirati kao Dentalni Centar, a za sam naziv želja mu je bila da bude svima prepoznatljiv i naravno povezan s osmijehom i oralnim zdravljem.

U uži krug ušla su dva naziva:

4Smile i Splendent

Zašto 4Smile?

Kratko, dopadljivo, prikladno i lako pamtljivo.

Zašto Splendent?

Splendent na engleskom znači blistavo, sjajno, što je bila očigledna poveznica s dobrim oralnim zdravljem. Dodatno interesantno je bilo i zbog drugog sloga  -dent što direktno asocira na zube.

Kako to da je pobijedio naziv Dental Centar 4Smile?

Jednostavno, sve što stomatolog u Zagrebu Ivan Antolković radi zapravo vodi k osmijehu pacijenta!

 

I tako danas, nakon skoro godinu dana uloženog truda i rada, Dental centar 4Smile u Zagrebu djeluje kao jedna obitelj, a upravo to krasi i naš odnos prema pacijentima – svakoga gledamo kao novog člana, a najsretniji smo kad je obitelj zadovoljna.

 

Spajamo vrijedne ruke i velika srca s jednim ciljem – stvaranje osmijeha svuda oko nas!

Što kažete, je li doktor dobro izabrao?

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.