dan-mikro-malih-i-srednjih-poduzetnika-prica-o-dental-centru-4smile
Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika: Priča o Dental Centru 4Smile

Danas, povodom Dana mikro, malih i srednjih poduzetnika, želimo podijeliti priču o našem Dental Centru 4Smile. Kao mali dentalni centar, s velikim snovima i ambicijama, izgradili smo mjesto koje pacijentima pruža najkvalitetniji i najugodniji tretman oralnog zdravlja.

Naš cilj je omogućiti pacijentima ne samo vrhunsku dentalnu njegu, već i edukaciju o važnosti očuvanja oralnog zdravlja. U suradnji s pacijentima radimo na ravnoteži žvačnog sustava i estetskoj korekciji zuba i lica, spajajući umjetnost, znanost, iskustvo i tehnologiju.

Naši počeci

Prije sedam godina, doktor Ivan Antolković uz podršku poduzetnice Ane Munitić, osnovali su Dental Centar 4Smile. Njihova vizija bila je jednostavna – stvoriti mjesto gdje će pacijenti dobiti najbolju moguću dentalnu njegu, temeljenu na dokazanoj dijagnostičkoj tehnologiji, dugogodišnjem iskustvu i visokokvalitetnim certificiranim materijalima.

Razvoj i rast Dental Centra 4Smile

Počeli smo skromno, u malom prostoru na adresi Bužanova 8a. Kroz godine, zahvaljujući povjerenju naših pacijenata i marljivom radu našeg tima, brzo smo se razvili. Godine 2020. preselili smo se u veći i moderniji prostor na adresi Bužanova 6a, gdje možemo pružiti još bolju uslugu.

Naš tim se proširio te danas uključuje koordinatore, specijaliste za digitalni marketing, i više dentalnih asistentica, svi posvećeni istom cilju – osigurati da svaki pacijent izađe iz naše ordinacije sa zdravim i lijepim osmijehom.

Misija Dental Centra 4Smile

Osim pružanja vrhunske dentalne njege, naglasak stavljamo na edukaciju pacijenata o prevenciji i održavanju oralnog zdravlja. Smatramo da je odnos s pacijentima ključan za uspjeh. Naš pristup temelji se na iskrenosti, povjerenju i empatiji, što se reflektira u svakom tretmanu koji pružamo.

Hvala na povjerenju

Veliko hvala svim našim pacijentima. Bez vas, Dental Centar 4Smile ne bi bio ono što je danas. Vaše povjerenje nas motivira da nastavimo ulagati u naše vještine, tehnologiju i prostor kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo. Ako još niste naš pacijent, pozivamo vas da dođete na besplatan prvi pregled i uvjerite se u našu posvećenost.

U Dental Centru 4Smile, doktor i pacijent zajedno dolaze do osmijeha. Naša mali, ali uspješan dentalni centar, primjer je kako marljiv rad, timski duh i posvećenost pacijentima mogu pretvoriti velike snove u stvarnost.

Sretan Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika!

Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika idealna je prilika da se podsjetimo koliko su važna mala poduzeća u našim zajednicama.
Dental Centar 4Smile ponosan je što je dio te priče. Nastavljamo raditi s vama i za vas, kako bismo osigurali da svaki osmijeh bude zdrav i sretan.

Hvala vam na povjerenju i sretan Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika!

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.