Cijene kod zubara: kako si priuštiti stomatološku terapiju? Osmijeh igra važnu ulogu u suočavanju sa svijetom. Ako vam nisu svi zubi na broju, ako su iskrivljeni, obojeni ili ako na neki drugi način nisu funkcionalno i estetski prihvatljivi – nećete se osjećati ugodno smiješeći se ili razgovarajući s drugim ljudima.

Srećom, na raspolaganju su brojne stomatološke usluge koji će vam pružiti prekrasan osmijeh kakav ste oduvijek željeli. Ali što je s troškovima? Mnogi ljudi misle da si ne mogu priuštiti osmijeh svojih snova.

Cjenik privatnog stomatologa u Zagrebu

Na prvi pogled, privatna stomatologija izgleda kao luksuz. Za prosječnu osobu može se činiti nepristupačnom. To je nešto u što biste uložili samo da imate dodatni novac, zar ne?

Moguće je da ste čuli prijatelja koji je “renovirao” svoj osmijeh i potrošio nekoliko desetaka tisuća kuna da bi sve riješio. Da, moguće je da je njegova terapija zaista toliko koštala, ali to ne znači da će i vaša. 

Mnogi se pitaju zašto nemamo javni cjenik, odgovor je jednostavan, zato što si pacijenti onda sami slažu i računaju terapiju. Zaboravljajući da je to posao doktora dentalne medicine koji to čini na temelju vašeg realnog zdravstvenog stanja, a ne onoga što vi mislite da je potrebno.

U Dental Centru 4Smile prvi pregled je besplatan. Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković prilikom svakog pregleda napravi cjelokupni individualni plan terapije.

Od čega se sastoji stomatološki plan terapije?

Kao što smo napomenuli, svaki plan terapije je individualan jer svaki pacijent ima jedinstvenu situaciju u svojim ustima.

Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, u prvoj fazi u planu terapije ističe što je sve potrebno napraviti kako bi se usna šupljina dobro očistila i izliječila od karijesa i eventualnih upalnih procesa.

Na temelju rendgenske slike procjenjuje se koji zub se može spasiti, a za koji je nažalost jedino rješenje ekstrakcija – vađenje zuba.

  • Prva faza rada je osnova za održavanje zdravlja usne šupljine. Ukoliko je i prva faza rada za vas financijski zahtjevna moguće je podjeliti je u više posjeta tako da se krene od onoga što je najbitnije za rješavanje. Već time možete podijeliti trošak i sami odlučiti kad i koliko možete ili želite potrošiti.
  • Druga faza najčešće se sastoji od implantologije ili protetike

Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković u vašem planu terapije ponudit će vam najbolje i najbrže rješenje za vaš slučaj, ali isto tako, ukoliko je moguće, i nekoliko drugih opcija koje su možda financijski manje zahtjevne, ali zadovoljavajuće za rješenje vaših problema.

Kod implantologije i protetike nažalost nije moguće samostalno određivati vremenski tok terapije. Ukoliko pacijent ne želi ili nije u mogućnosti prihvatiti opciju plaćanja na rate ili potrošačkog kredita, doktor Ivan može produžiti terapiju, ali samo onoliko koliko je to zdravstveno moguće.

Također, postoje različiti materijali koji se koriste u implantologiji i protetici:

Što se tiče zubnih implantata, u modernoj medicini, većina implantata europskih, američkih, japanskih i izraelskih dobavljača ima potvrđenu kvalitetu. Ono što zaista čini razliku u cijeni je “ime” implantata.

U Dental Centru 4Smile osim dobro poznatih Nobel i Straumann zubnih implantata, imamo u ponudi i implantate njemačkog dobavljača ICX Medentis, ne tako popularnog imena, ali dokazane visoke kvalitete po povoljnijoj cijeni.

Kod protetskih radova, razliku u cijeni čini materijal izrade. Metal keramičke krunice funkcionalno su u istoj razini kao i cirkon keramičke krunice, razlika je isključivo estetska. Kad govorimo o zdravom i funkcionalnom osmijehu, visoka estetika nije nužno potrebna. U svakom slučaju rad će biti bolji i ljepši od onoga što je trenutačno stanje u vašim ustima.Kao što smo već napomenuli, plan terapije je indivdualan, poseban za svakog pacijenta te se može podijeliti u više faza rada i koliko je moguće prilagoditi troškove vašim mogućnostima.

Također, redovno imamo aktivne popuste i akcije na zubne ljuskice – KLIKNI OVDJE i zubne implantate – KLIKNI OVDJE

Osim osnovne podjele plana terapije, u Dental Centru 4Smile potrudili smo se omogućiti različite načine plaćanja kako bi i osoba s prosječnom plaćom uspjela doći do zdravog i funkcionalnog osmijeha.Načini plaćanja stomatoloških usluga u Dental Centru 4Smile

U Dental Centru 4Smile klijentima nudimo razne mogućnosti plaćanja stomatoloških usluga. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata – do 60 rata.

Visa, MasterCard, PBZ Premium Visa kartica. Također, prihvaćamo potrošačke kredite Privredne banke Zagreb odnosno PBZ Premium Visa kartice.  Erste-Steiermarkische Bank – Diners.

 


Stomatološki problemi, čak i ako su estetski, mogu uzrokovati mnoštvo drugih problema. Iako su troškovi stomatoloških usluga zahtjevni, važno je izvršiti analizu troškova i koristi.

Je li trošak vrijedan ishoda? Koliko vam vrijedi zdrav, funkcionalan i lijep osmijeh?

Prije nego što donesete odluku, posjetite Dental Centar 4Smile. Možete saznati sve o vašem planu terapije i koji su troškovi neophodni, a koji mogu pričekati.

Važno je prikupiti sve informacije koje možete prije nego što donesete odluku.

Nazovite Dental Centar 4Smile u Zagrebu već danas kako biste rezervirali svoj termin za besplatni pregled. Razgovarajte sa stomatološkim stručnjakom Ivanom Antolkovićem koji će procijeniti vašu situaciju, pripremiti plan liječenja i dati vam sve potrebne informacije za donošenje odluke.

Napravite prvi korak prema zdravom osmijehu! ?

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.