bijeli-osmijeh-za-bijeli-bozic-4smile

Bijeli osmijeh za bijeli Božić. Nismo sigurni očekuje li nas snježna blagdanska sezona, ali to ne znači da ne možete imati bijeli Božić.

Umjesto da gledate grad pokriven bijelim snijegom, možete se pogledati u ogledalo i vidjeti blistavo bijeli osmijeh.

Baš kao što je snijeg najljepši dok je bijeli, vjerojatno ne želite vidjeti ni mrlje na zubima. Uz pomoć naših stomatologa u Dental Centru 4Smile možete ostvariti novu vrstu bijelog Božića u kojem ćete moći uživati i u mjesecima koji dolaze.

Kako? Profesionalnim izbjeljivanjem zuba!

Zašto se pojavljuju mrlje na zubima?

Snijeg na početku izgleda kao bijel, ali ako bacite malo zemlje na njega, postat će smeđi. Slično je i sa zubima. 

Zubna caklina je porozna su što znači da poput spužve upijaju sve s čime dođu u dodir. Određena hrana i piće mogu uzrokovati bojenje zuba, kao i loše navike poput pušenja. Vaši zubi također mogu postati obojeni zbog vaše genetike ili zbog uzimanja tetraciklinskih antibiotika u prošlosti.

Jedini način da spriječite obojenje zubi je izbjegavanje hrane i pića za koje se zna da boje vaše zube i izbjegavanje navika koje bi mogle ostaviti mrlje na vašim zubima. Također je korisno redovito četkati zube i čistiti ih koncem ili oralnim tušem te posjećivati svoje stomatologe u Dental Centru 4Smile radi kontrole i profesionalnog čišćenja zubnog kamenca.

U nekim slučajevima četkanje, čišćenje zubnim koncem ili oralnim tušem i profesionalno čišćenje zubi neće biti dovoljni za održavanje bijele boje zubi. Ovdje na scenu stupa profesionalno izbjeljivanje zubi.

Što je profesionalno izbjeljivanje zuba?

Profesionalno izbjeljivanje zubi je proces koji se vrši u dentalnoj ordinaciji, stomatolog koristi proizvod koji ima kao aktivni sastojak vodikov peroksid. Vodikov peroksid djeluje kao oksidirajuće sredstvo koje razgrađuje i stvara nestabilne slobodne radikale koji se vežu za molekule organskog pigmenta što stvara učinak izbjeljivanja.

IZBJELJIVANJE ZUBI PRIJE - 4SmileIZBJELJIVANJE ZUBI POSLIJE - 4Smile

Kada se odlučite za profesionalno izbjeljivanje zubi u našoj stomatološkoj ordinaciji u Zagrebu, ne samo da dobivate siguran tretman koji neće oštetiti vaše zube, već dobivate i predvidljive rezultate. Naši stomatolozi su tu da vam pomognu u postizanju vaših ciljeva. Uz našu pomoć, možete postići bijeli osmijeh s blistavim rezultatima koje nećete pronaći s proizvodima za izbjeljivanje u slobodnoj prodaji.

Ukoliko mislite da bi izbjeljivanje moglo biti baš onaj tretman osmijeha koji tražite, porazgovarajte o svojim mogućnostima sa stomatologom Ivanom Antolkovićem. Naručite se na besplatni pregled u Dental Centar 4Smile i ostvarite 20% popusta na izbjeljivanje zubi!

Sve o izbjeljivanju zubi pročitajte u našem blogu Sve o izbjeljivanju zubi: je li štetno, kome treba, boli li, koliko traje

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.