Što pokloniti osobi koja ima sve? Dajemo 5 ideja za poklone i bijeli Božić.

Dentalni darovi mogu biti praktična ideja za poklon djeci i odraslima! Pomozite svojoj obitelji i prijateljima da se brinu za svoje osmijehe, mi vam predlažemo pet dentalnih ideja za božićne darove na Dental Centar 4Smile način.

1. Bluetooth električna četkica za zube

Ukoliko netko iz vašeg okruženja treba malo pomoći ili ohrabrenja za bolju oralnu higijenu, električna četkica za zube povezana Bluetoothom mogla bi pomoći da i njihov osmijeh zablista- pogotovo ako su ljubitelji tehnoloških gadgeta!

Postoje električne četkice za zube od vodećih proizvođača koje se mogu povezati s aplikacijama na Appleovim ili Android smartphone uređajima, usmjeravajući ih kroz kretnje i pazeći da četkaju preporučenu količinu vremena – dvije minute, dva puta dnevno.

Električne četkice za zube koje reproduciraju glazbu ili zvučne efekte također mogu biti odličan poklon za djecu, osobito ako radije upotrebljavaju električnu četkicu nego ručnu četkicu za zube. Pogodno za djecu u dobi od 3 i više godina.

2. Oralni tuš

Jedan od dokazano najkorisnijih dentalnih gadgeta. Oralni tuš koristi mlaznice za usmjeravanje vode na zube, pomažući oprati ostatak hrane i plaka iz pukotina između zuba i drugih teško dostupnih područja. Odličan poklon za ljude koji ne vole koristiti zubni konac i za one koji imaju bilo kakav protetski ili protetsko implantološki rad u ustima.

Svakodnevno korištenje oralnog tuša preporučuje se ljudima svih dobnih skupina. Pogodno za djecu u dobi od 6 i više godina.

3. Jastučić za mliječne zube

Je li vas već posjetila Zubić Vila? Ako vaše dijete počinje gubiti mliječne zube, možete im uljepšati to iskustvo s jastučićem za mliječne zube..

Ovi slatki i mekani jastučići mogu se držati na krevetu ili objesiti na vrata. Najčešće imaju posebni džep za pohranu zubi koji ispadnu da ih Zubić Vila lakše nađe i da se ne zagube u krevetu. Ukoliko ste vješti sa šivanjem, takav jastučić možete i sami napraviti.

4. Set oralne higijene za putovanja

Set oralne higijene za putovanja može biti fantastičan dar za one koji često putuju. Ako poznajete nekoga tko putuje tijekom praznika, predajte poklon unaprijed kako bi njihovi zubi bili sjajni i jaki tijekom putovanja. Setovi oralne higijene za putovanja najčešće  uključuju zubne četkice, pastu za zube, vodicu za ispiranje usta i zubni konac. Zaštićeni su u kutiji ili vrećici sa zatvaračem kako bi se spriječilo izlijevanje ili curenje u prtljagu.

5. Tretmani za njegu lica i osmijeha

Čak i ako vaša obitelj brine o svojim zubima, možda imate partnera, roditelja ili prijatelja koji ima želju poboljšati svoj osmijeh ili smanjiti bore na licu.

Ako vaš stomatolog nudi estetske tretmane, možete dogovoriti termin i dovesti ih na razgovor o izbjeljivanju zubi, hijaluronskim filerima i drugim tretmanima kako bi im pomogli vratiti osmijeh i godine.

Estetske tretmane uvijek treba provesti kvalificirani stručnjak koji će postaviti realna očekivanja, objasniti eventualne rizike i poduzeti korake kako bi se osigurala sigurna i učinkovita terapija.

U Dental Centru 4Smile trenutno na akciji imamo pakete s hijaluronskim filerima:

Paket 4Beauty 1

1ml –  Hijaluronski filer švicarskog proizvođača+ 1x Izbjeljivanje zubi u ordinaciji – 33% popusta = 403€ (3036kn)

Paket 4Beauty 2

1ml –  Hijaluronski filer švicarskog proizvođača + 1x Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje 40% popusta = 229€ (1725kn)

Više o hijaluronskim filerima pročitajte u našem blogu HIJALURONSKI FILERI – AKCIJA – 4BEAUTY PAKETI

Kupili poklone, napravili ih sami ili čak i bez poklona, prije svega, smatramo da je ljepota  blagdana provedeno vrijeme u krugu najdražih i tamo gdje nam je najljepše.

Ugodne blagdane i sve najbolje želi vam ekipa iz Dental Centra 4Smile!

 

*Prilikom preračunavanja valuta korišten je fiksni tečaj konverzije s izvora FINA, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.