Dani su postali kraći i sve hladniji. Većina nas se uspješno bori protiv hladnoće, toplim kapama, šalovima, rukavicama, jaknama i toplim domovima.
A što je s onima koji nemaju tu mogućnost, pogotovo s onima koji nemaju ni dom, ni toplinu, ni ljubav koju zaslužuju?
Naši napušteni četveronožni prijatelji!
Hoćemo li im pomoći da i oni ovaj Božić imaju tople šapice?

Znamo da većina kućnih ljubimaca, u današnje vrijeme, za Božić redovno pronalaze svoj poklon pod borom, a vjerujemo da i životinje iz skloništa zaslužuju malo blagdanske ljubavi!

Mi, ekipa iz Dental Centra 4Smile, odlučili smo pomoći i uljepšati Božić našim četveronožnim prijateljima iz Skloništa u Velikoj Gorici. Potaknule su nas vrijedne i uporne duše koje stoje iza rada Udruge Sigurna Kućica.  

Posjetili smo sklonište, odnijeli nešto hrane i nagradica i upoznali sve stanovnike skloništa. Prošetali smo Flufka i Raula koji od velikog uzbuđenja nisu prestali skakati po nama. Nevjerovatno je koliko je svaki od psića željan ljubavi, koliko su na prvu spremni pružiti ljubav i koliko su zapravo nježni i veseli kad dođu u kontakt s čovjekom. Bezobzira na sve što su prošli i dalje imaju vjeru u čovjeka.

 

Naša krajnja nada je da svaki od tih pasa pronađe svoj topli dom, a dok se to ne dogodi, želimo da naši prijatelji provedu zimu s toplim šapicama i tko zna, možda uz vašu i našu pomoć i s nekim poklončićima za Božić.

Svaka od tih napuštenih njuškica zaslužuje ljubav i pažnju, bilo da imaju dom ili ne. Nadamo se da ćete nam pomoći utopliti njihove šapice i staviti osmijeh na njihove njuškice.

Kako bismo im učinili zimu nešto lakšom, tijekom prosinca u Dental Centru 4Smile organiziramo skupljanje sljedećih stvari koje su potrebne skloništu:
– stare deke, ručnici, plahte…
– vodilice,
– igračke,
– grickalice,
– grijalice i što god mislite da bi im moglo dobro doći.

Bilo da ste vlasnik ljubimca ili ne, ako imate neke od ovih stvari koje vam više ne trebaju, ne bacajte! Donesite ih kod nas u Dental Centar 4Smile i usrećite slatke psiće u Skloništu za životinje Velika Gorica.

Ukoliko niste u mogućnosti doći kod nas, posjetite Sklonište u Velikoj Gorici, možda se i zaljubite u neku njuškicu pa joj zaista uljepšate ovaj Božić!
S obzirom na to da svaki od psića u skloništu ima potrebu za lijekovima i veterinarskom njegom, možete nam se pridružiti i u novčanoj donaciji.
Račun za donacije:
iban HR6723600001102587785,
swift ZABAHR2X,
paypal sigurnakucica@gmail.com

 

Zajedno za tople šapice! 4?

 

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.