Sanjate li o bijelom Božiću ili možda samo bijelom osmijehu ovog Božića? Ili možda želite nekome pokloniti bijeli osmijeh za Božić?

Dar sjajnog bijelog osmijeha cijene svi, čak i ona osoba kojoj je teško kupiti poklon jer ima sve. Ako mislite da će vaš supružnik biti oduševljen, pogledajte reakciju vaše kćeri ili sina tinejdžera kada im poklonite nešto što će poboljšati njihov osmijeh.

Lijepi osmijeh utječe na cjelokupni dojam.

Svijetli, bijeli zubi pomažu u izgradnji samopouzdanja. Božićni poklon izbjeljivanja zubi jedinstven je i ne morate brinuti jeste li pogodili pravu veličinu. Sve što je potrebno je brzi poziv našoj stomatološkoj ordinaciji Dental Centar 4Smile.

Zašto je izbjeljivanje zubi najbolje prepustiti stručnjaku?

U osnovi postoje dvije vrste mrlja na zubima, vanjske i unutarnje. Vanjske mrlje nalaze se na vanjskoj strani cakline zuba. Pasta za zube s “whitening” efektom, trakice ili tekućina za ispiranje usta mogu loše utjecati na ove vrste mrlja. Metode izbjeljivanja koje se primjenjuju kod kuće ne mogu se „približiti“ srcu mrlje. Rezultati su često razočaravajući, a mogu čak oštetiti zube u nekim slučajevima.

Unutarnje mrlje nalaze se ispod cakline i jedina učinkovita metoda, s kojom se dolazi do rezultata, je korištenje gela za izbjeljivanje koji  kao aktivni sastojak sadrži vodikov peroksid koji se razbija u aktivni kisik, te zatim uklanja mrlje i čini zube bjelijima. Struktura zuba ostaje nepromijenjena. Sam vodikov peroksid, da bi bio djelotvoran, aktivira se kemijski ili svjetlosno. Obje metode su jednako djelotvorne. U Dental Centru 4Smile koristimo Opalescence Boost preparat za izbjeljivanje koji se aktivira kemijski i može se odraditi isključivo u ordinaciji dentalne medicine. Ovi su proizvodi sigurni i daju dugotrajne rezultate.

Poklon bon za izbjeljivanje zubi u Dental Centru 4Smile

U Dental Centru 4Smile možete zatražiti i uplatiti poklon bon za izbjeljivanje zubi. Povodom “Bijelog Božića” odobravamo popust od 20% na izbjeljivanje zubi bez obzira na način plaćanja – promotivna cijena 216€ (1627kn).

Poklon bon vrijedi godinu dana od datuma uplate tako da vaša posebna osoba ima priliku sama odrediti kada želi iskoristiti poklon. Potrebno je ranije rezervirati termin za izbjeljivanje zubi pozivom na telefonski broj Dental Centra 4Smile.

U nadi da ćemo ove godine svi imati “Bijeli Božić” želimo vam da što ljepše i ugodnije provedete predstojeće blagdane!

 

*Prilikom preračunavanja valuta korišten je fiksni tečaj konverzije s izvora FINA, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.