novi-standard-u-izbjeljivanju-zuba-philips-zoom-whitespeed-u-dental-centru-4smile
Novi standard u izbjeljivanju zuba: Philips Zoom WhiteSpeed u Dental Centru 4Smile
Revolucionarna Tehnologija u Službi Vašeg Osmijeha

U današnjem svijetu, zdravi i lijepi osmijeh igra ključnu ulogu u komunikaciji i samopouzdanju. U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile predstavljamo najnoviju inovaciju u profesionalnom izbjeljivanju zuba – Philips Zoom WhiteSpeed.

Što čini izbjeljivanje zuba Philips Zoom WhiteSpeed posebnim?

Klinički dokazani rezultati: 

Philips Zoom WhiteSpeed može izbijeliti vaše zube do 8 nijansi u jednom posjetu. Ova tehnologija omogućava postizanje vidljivih rezultata za samo 45 minuta, podijeljeno u tri sesije po 15 minuta. Većina pacijenata primjećuje da njihovi zubi postaju još bjelji u prvih nekoliko dana nakon tretmana. Dobijena bjelina zubi je dokazano postojanija od ostalih metoda izbjeljivanja.

Napredna LED tehnologija: 

Plava LED tehnologija ubrzava proces izbjeljivanja zuba i omogućava do 8 puta bjelju nijansu zuba u samo jednoj posjeti. LED tehnologija je 40% učinkovitija od sustava koji se ne aktiviraju svjetlom, što znači da ćete vidjeti rezultate brže i efikasnije.

Bezbolno iskustvo: 

Za razliku od drugih metoda, čak 99% pacijenata nije imalo problema s osjetljivošću zuba prilikom uporabe ove tehnologije.

Jednostavna i efikasna procedura:

Proces izbjeljivanja zuba nikada nije bio jednostavniji. Nakon što vaša stomatologinja Mia Radić aplicira gel s hidrogen peroksidom, koristi se Zoom svjetlo koje zajedno s gelom nježno prodire u zube, razbijajući mrlje i mijenjajući nijansu zuba. Zahvaljujući promjenjivim postavkama na svjetiljci, iskustvo se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama, osiguravajući maksimalnu udobnost i efikasnost.

Sigurnost i dugotrajni rezultati izbjeljivanja zuba

Philips Zoom WhiteSpeed je sigurna i nježna procedura koja dokazano izbjeljuje i najteže mrlje, uključujući duboke mrlje i mrlje uzrokovane lijekovima koji sadrže tetraciklin. Učinak izbjeljivanja traje do 2 godine, čime ćete uživati u svom blistavom osmijehu dugo nakon tretmana.

Za koga je tretman izbjeljivanja zuba Philips Zoom WhiteSpeed?

Za sve one koji žele osvježiti svoj osmijeh. Philips Zoom WhiteSpeed predstavlja vrhunac u profesionalnom izbjeljivanju zuba.

Dental Centar 4Smile je tu da vam pomogne da zablistate svojim osmijehom. Ne čekajte! Zakažite svoj termin za Philips Zoom WhiteSpeed tretman i otkrijte moć transformacije vašeg osmijeha. Vaš put ka samopouzdanju i uspjehu počinje ovdje!

Blještav osmijeh je moćan alat u vašem arsenalu, a Philips Zoom WhiteSpeed u Dental Centru 4Smile je idealno rješenje. Dođite i uvjerite se sami zašto je ovaj tretman broj 1 među pacijentima širom svijeta.

Pišite nam na mail info@4smile.hr ili nas kontaktirajte telefonom da biste saznali više i zakazali svoj tretman.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.