U ovotjednom blogu Dental Centra 4Smile stomatolog Ivan Antolković i poduzetnica Ana Munitić Antolković ispričat će nam svoju priču o osnivanju stomatološke ordinacije Dental Centar 4Smile.

STOMATOLOG IVAN ANTOLKOVIĆ:

Otkad sam se počeo baviti stomatologijom, želio sam imati vlastitu ordinaciju. Nakon staža u DZ, nekoliko godina radio sam u manjoj ordinaciji, zatim sam prešao u jednu veću kliniku gdje sam 7 godina radio u dentalnom turizmu i stekao većinu praktičnog znanja i vještina. Kroz posao sam upoznao Anu, današnju suprugu i poslovnu partnericu. Ona ima znanje koje je meni nedostajalo za osnivanje vlastite tvrtke. Zajedno smo se ohrabrili i odlučili riskirati dobar i stalan posao te krenuti od nule.

  1. godine iznajmili smo malu ordinaciju na adresi Bužanova 8a. Iako prostor nije bio naš, zajedničkim snagama uložili smo svaku emociju u njega kako bismo ga učinili što ugodnijim za naše pacijente. Iako smo svi tamo bili pomalo skučeni, osjećala se topla atmosfera koju su naši pacijenti prepoznali te nam odlučili pokloniti povjerenje.
  1. godine došlo je vrijeme da se do kraja osamostalimo i nakon duge potrage pronađeno je mjesto koje je zarobilo našu maštu i ideje, gdje sam mogao vidjeti nastavak našeg sna.

ANA MUNITIĆ ANTOLKOVIĆ

Ono što od početka priželjkuješ je imati nešto svoje i kroz vrlo kratko vrijeme to priželjkivanje, veliki trud, rad i odricanje doveli su nas do vlastitog prostora, i ono što je najbolje, u istoj ulici – na adresi Bužanova 6a!

Nudeći jedinstvenu i opuštajuću atmosferu s najmodernijom opremom, željeli smo pružiti uslugu koja prelazi uobičajeno iskustvo na koje su mnogi pacijenti navikli. Željeli smo prenijeti naš veseli duh i opuštenu atmosferu i na sam prostor dentalne ordinacije. U tome su nam pomogli arhitekti iz 4Uha koji su u prostor ordinacije uistinu uspjeli prenijeti ono što mi jesmo.

STOMATOLOG IVAN ANTOLKOVIĆ:

Osobno sam jako zahtjevan i ne pristajem na polovična rješenja. Zato želim da svaki naš pacijent doživi iskustvo i pažnju kakve bih i sam sebi poželio. Željeli smo da se naši tretmani provode do savršenstva, kako bi se postigli iznimni rezultati i dugoročna rješenja.

Također, željeli smo da naši pacijenti osjećaju toplinu i podršku iz ordinacije u cjelini kako bismo im omogućili što ugodnije iskustvo. Želimo da se naši pacijenti osjećaju kao kod kuće, zbrinuti i paženi u okruženju koje im je opuštajuće.

ANA MUNITIĆ ANTOLKOVIĆ:

U tome su nam uvelike pomogli i naši suradnici. Cijeli tim Dental Centra 4Smile zaslužan je za to što se naša ideja zaista može i prenijeti u stvarnost.

STOMATOLOG IVAN ANTOLKOVIĆ:

Kako bi se pružila najbolja moguća usluga, vrlo mi je važno da je svaki dentalni materijal odabran zbog svojih performansi i kvalitete, bez obzira na cijenu.

Također, surađujemo s vrhunskim dentalnim laboratorijem K2 uz koji naši protetski radovi uvijek dostignu traženu estetiku i funkcionalnost.

Održavamo stroge smjernice i protokole kako bismo bili sigurni da se sve izvodi prema najvišim standardima.

ANA MUNITIĆ ANTOLKOVIĆ:

Iskreno se nadamo da će i budući pacijenti, po uzoru na one pacijente koji to već jesu, prepoznati Dental Centar 4Smile kao svoju destinaciju za njegu osmijeha i radujemo se održavanju oralnog zdravlja na najvišoj razini.

IZ NAŠEG BLOGA

Prijavite se na naš newsletter

    Javite nam se

    Pišite nam, nazovite, navratite, pratite nas na društvenim mrežama.