Botox, hijaluronski fileri i izbjeljivanje zubi - 4Beauty PAKETI
PROMOTIVNE PONUDE

UNESITE POJAM

Botox, hijaluronski fileri i izbjeljivanje zubi – 4BEAUTY PAKETI

Botox, hijaluronski fileri i izbjeljivanje zubi  – 4BEAUTY PAKETI

Botox, hijaluronski fileri i izbjeljivanje zubi – 4BEAUTY PAKETI

U 4Beauty pakete uvrstili smo tretmane botoxom, hijaluronskim filerima i izbjeljivanje zubi. Područje estetske stomatologije obično uključuje više postupaka koji su dio i drugih stomatoloških disciplina, kao što su protetska ili konzervativna stomatologija, svi imaju jednu misiju – dati pacijentima prirodan i blistav osmijeh. Tako i estetika lica već dugi niz godina pripada u jednu od stomatoloških disciplina za koju se potrebno dodatno educirati. Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, završio je potrebne edukacije za tretmane hijaluronskim filerima i botoxom.

popusti botox i hijaluron - 4Smile

Sve ponude u ovom blogu vrijede za pacijentice i pacijente koji se naruče za termin do 01.01.2020.

101Dana 10Sati 58Minuta 23Sekundi

U ponudi 4Beauty imamo poseban paket
1 ml HIJALURONSKI FILER + IZBJELJIVANJE ZUBI
30% popusta – umjesto 4.500,00 kn – platite 3.150,00 kn 
Botox

Botox je injektibilni kozmetički postupak koji opušta mišiće lica kako bi se uklonile tanke linije i bore na licu. Bonus strana botoxa jest to da također može spriječiti stvaranje novih bora.

  1. godine, najjači neurotoksin na svijetu, botulinum, korišten je u prvom kliničkom ispitivanju.

Botox je prošao dug put od svog podrijetla kao korektivni tretman za razrokost. U prošlosti, malo je liječnika znalo da Botoxovo liječenje hiperaktivnosti mišića može imati višestruku uporabu.

Krajem 1990-ih Botox je stekao slavu kao veliki reduktor bora. Botox je do danas najpoznatiji po svojoj kozmetičkoj primjeni.

Međutim, istraživači i liječnici i dalje pronalaze nove namjene za ovaj svojstven tretman. Novi tretmani variraju od olakšanja migrene do kontrole vaginalnih grčeva.

Mi ćemo se trenutno koncentrirati na najpopularniji tretman Botoxom, a to je kozmetička primjena Botoxa.

Botox je pročišćeni oblik botulinum toksina A, što znači da ne postoji rizik od botulizma kada se pravilno koristi. Djeluje tako što blokira živce koji kontrahiraju mišiće, omekšavajući pojavu bora.

Botox je najučinkovitiji na “dinamične” bore koje se pojavljuju dok pomičete lice, kao što je na primjer kad se namrštite.

BOTOX - 4SMILE

Botox (Clostridium Botulinum) se ubrizgava izravno u mišiće i koristi se za poboljšanje izgleda umjerenih do teških bora koje su rezultat dugogodišnjih emocija – mrštenja, osmijeha, brige … Kada se primjenjuje Botox, mišići postaju opušteni, rezultirajući mekšim linijama i smanjenim borama. Efekt Botoxa traje od tri do šest mjeseci, Botox se često može ponoviti bez dugoročnih nuspojava. Za razliku od nekih mitova zbog ekstremne uporabe Botoxa, pacijenti će i dalje biti u stanju smijati se i prikazati izraze lica kao što bi to prirodno činili. Kao i u svemu, važno je ne pretjerivati!

U ponudi 4Beauty paketa, Dental Centar 4Smile nudi 20% POPUSTA na 50 jedinica Botoxa!

50 jedinica Botoxa – Umjesto 2.500,00 kn – platite 2.000,00 kn!

Ukoliko dojite, trudni ste ili planirate zatrudnjeti, preporučujemo da razgovarate sa svojim liječnikom prije nego započnete s Botox tretmanom.

Naglašavamo da tretman Botoxom može izvoditi samo certificirani doktor od strane Hrvatskog društva za estetsku medicinu hrvatskog liječničkog zbora. Stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković, redovno pohađa nove edukacije na području estetike lica i osmijeha.

Mogućnosti liječenja ovih dana su raznovrsnije nego ikad, a Botox je jedan od najboljih načina da se pobrinete da se riješite bora i da izgledate i osjećate se mlađe.

HIJALURONSKI FILERI

Jedno od obilježja starenja kože je gubitak vlage, što dovodi do smanjene čvrstoće, debljine i elastičnosti kože. Hijaluronska kiselina je temeljna molekula uključena u održavanje vlažnosti kože zbog svoje impresivne sposobnosti privlačenja i zadržavanja vode. Prepoznata kao jedan od najpoznatijih hidratantnih sastojaka u njezi kože, hijaluronska kiselina je dobra u osiguravanju površinske hidratacije, a time i u održavanju razine vlage u koži.

hijaluronski-fileri-4Smile

Za što se koriste hijaluronski fileri?

Popularna područja lica za tretman hijaluronskim filerima, također poznati kao dermalni fileri, uključuju nazolabijalne bore (bore oko usta ili linije osmijeha), marijonetske bore (bore od uglova usta do brade), podočnjake, usne i obraze. Rezultati hijaluronskih filera su trenutni i mogu trajati između 6 i 12 mjeseci, nakon čega tijelo prirodno apsorbira hijaluronsku kiselinu. Zato je potrebno ponavljati tretmane za održavanje rezultata.

U ponudi 4Beauty paketa, Dental Centar 4Smile nudi od 20% do 30% POPUSTA na 1 ml ili 2 ml HIJALURONSKOG FILERA

1 ml hijaluronski filer – Umjesto 2.500,00 kn – platite 1.875,00 kn!

Ukoliko se odlučite na 2 ml hijaluronskog filera, dodatno ćete uštediti!

2 ml hijaluronski filer – Umjesto 5.000,00 kn – platite 3.600,00 kn!

Više o hijaluronskim filerima pročitajte u našim blogovima Hijaluronski fileri – 4Beauty i Povećanje i oblikovanje usana hijaluronskim filerima

IZBJELJIVANJE ZUBI

Mnogi pojedinci koji nisu zadovoljni svojim osmjesima žele postići bjeliji, svjetliji izgled zuba. Kada se odlučite za tretman izbjeljivanja zubi, možda ćete doći u iskušenje da kupite kućni pribor za izbjeljivanje. Međutim, veća je vjerojatnost da ćete biti sigurni u svoj novi, poboljšani osmijeh i biti zadovoljni ako potražite tretman izbjeljivanja kod stomatologa.

Da bi se ilustrirala razlika, tretmani kod kuće obično sadrže približno 3% peroksida, dok profesionalni izbjeljivač može sadržavati čak 40% peroksida. Ovaj jači stupanj može ukloniti tvrdokorne mrlje, dajući vam svjetlije rezultate i sjajniji osmijeh!

izbjeljivanje-zubi-4Smile

Kada se podvrgnete profesionalnom tretmanu izbjeljivanja zubi, vaš stomatolog u Zagrebu, Ivan Antolković pokriva vaše desni kako bi ih zaštitio od kontakta i provodi izbjeljivanje kontroliranim tempom. Ovakav pristup sprječava pretjerano izbjeljivanje i smanjuje nelagodu tijekom i nakon zahvata.

Ukoliko mislite da bi izbjeljivanje moglo biti baš onaj tretman osmijeha koji tražite, porazgovarajte o svojim mogućnostima sa stomatologom Ivanom Antolkovićem. Naručite se na besplatni pregled u Dental Centar 4Smile do 01.01.2020. i ostvarite 20% popusta na izbjeljivanje zubi!

Izbjeljivanje zubi sa čišćenjem i pjeskarenje zubi umjesto 2000,00 kn – platite 1.600,00 kn!

Sve o izbjeljivanju zubi pročitajte u našem blogu Sve o izbjeljivanju zubi: je li štetno, kome treba, boli li, koliko traje